Online women's health magazine

Online women's health magazine

Agenda

donderdag 09 mei
van 09:00 tot 18:00
Haarlem
305

Pink Pranic Healing workshop.

Loading...

Tijdens de workshop leer je de wereld van energie kennen. Je leert met simpele technieken gezondheidsklachten verminderen of weghalen, hoe je energie herstelt en chakra's in balans brengt. Je kunt pranic healing toepassen in je praktijk bij klanten, bij je kinderen, bij vrienden, familie en jezelf. De technieken zijn eenvoudig toepasbaar en je hebt ze al binnen 2 dagen onder de knie.

Dit is Pranic Healing.

In ons leven draait het allemaal om levensenergie. Je kan er teveel of te weinig van hebben. Het kan zelfs stagneren of blokkeren. In de workshop van Isabel leer je wat de connectie is tussen deze energie en jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. En nog veel interessanter; je leert hoe je deze energie kunt beïnvloeden, zodat het jouw leven positiever maakt.

Door het toepassen van Pranic Healing vergroot je o.a.: je gevoel van liefde, vreugde, innerlijke rust, overvloed en vertrouwen. Maar ook je eigenwaarde en je leeft makkelijker vanuit kracht.

En, klachten als hoofdpijn, maagpijn, buikpijn, hoge bloeddruk, stress kun je gemakkelijk verlichten of zelfs weghalen. Bij jezelf of iemand anders.

Dit leer je tijdens de workshop.

Tijdens de workshop leer je o.a. hoe je aura's en chakra's kunt voelen. Hoe je disbalans en blokkades ontdekt en kunt behandelen. Hoe je aura's, organen en chakra's kunt reinigen en vitaliseren. Hoe je jezelf, en anderen op afstand kunt behandelen. Maar ook de Twin Heart meditatie en diverse protocollen voor verschillende gezondheidsklachten.

Dit kun je Na de workshop.

Kun je jezelf en je naasten gezonder en energieker maken. Je kunt volgens protocollen gericht klachten en ongemakken behandelen (voorbeelden: migraine, maagklachten, darmklachten, menstruatieklachten, vruchtbaarheidsproblemen, astma, hoge bloeddruk, hartklachten, stress, reuma, verkoudheid, griep, rugpijn, frozen shoulder, vermoeidheid, slapeloosheid, overprikkeling en meer. Ook geweldig om te kunnen toepassen tijdens zwangerschap, geboorte en bij kinderen.

Praktische informatie.

De prijs voor de workshop is €305,00 incl. BTW. Voor ondernemers is de BTW aftrekbaar. De prijs voor de workshop is vastgesteld per land vanuit de wereldwijde organisatie Institute for Inner Studies in Manilla. Na het volgen van de workshop ontvang je een officieel certificaat. De cursus is geaccrediteerd door het ktno.

De Pink-workshop vindt plaats op donderdag 9 mei en donderdag 16 mei, van 09.00 - 18.00 uur in Haarlem.

Meer informatie over Pranic Healing vind je op de website van Isabel.

Doe je mee?

Leuk! Mail naar marije@wearepink.nl om je aan te melden.


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.