Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Leila Claassens

Leila Claassens is Leiderschap Consultant, Trainer & Mentor en zij heeft al honderden vrouwen uit Nederland en België geïnspireerd en begeleidt om de kracht, rust en controle in zichzelf terug te vinden, zodat ze weer regisseur worden van hun eigen leven. Ze organiseert masterclasses, events en trainingen voor vrouwen.

Lead Your Life. Live Your Dreams
Lees meer over Leila
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Stap voor stap meer doen wat bij je past22 sep. 2018 09:30
De kracht van weten wat je wilt tijdens kinderwens, zwangerschap en moederschap.03 jun. 2019 06:30
Een eeuwenoude Ayurvedische strategie tegen beslissingsvermoeidheid.29 apr. 2019 09:30
Mindset

Leef je leven zoals jij dat wilt.

25 jun. 2019 om 06:30

We komen allemaal op een gegeven moment op een punt in ons leven waarop we onszelf de vraag stellen: Wat wil ík?

Loading...

Je bent misschien wel succesvol en je hebt een mooie carrière opgebouwd. En toch...besef je je dat je eigenlijk al jaren het leven leidt dat voornamelijk gebaseerd is op de verwachtingen van anderen; je ouders, je vrienden of de maatschappij. Je hebt gedaan wat er van je verwacht werd. Zonder erbij stil te staan of dat echt was wat JIJ wilde.

Je komt erachter dat het allemaal meer om de buitenkant ging. Het mooie plaatje, in plaats van wie jij werkelijk bent en wat je écht wilt. Je hebt in het verleden bepaalde keuzes gemaakt waar je nu op terugkijkt en waarbij je denkt; ok, dat was leuk, het is mooi of goed geweest, het heeft mij toen gediend. Maar, nu wil je het anders doen. Je wilt het nu op jouw manier doen.

Ik zie steeds vaker vrouwen die hier flink mee strugglen. Vrouwen die het gevoel hebben dat ze geleefd worden door hun gezin, carrière, bedrijf en anderen. Hun dagen op de automatische piloot doorkomen. Ze voelen zich gestresst, omdat ze alles maar half/half doen en gefrustreerd, omdat ze steeds weer concessies moeten doen.

Mijn leven werd voor me uitgestippeld.

Ik begrijp deze vrouwen heel goed. Ik heb ook jarenlang het leven geleefd van anderen. Als klein meisje kreeg ik al te horen wat ik wel en niet mocht en hoe ik me moest gedragen. Mijn leven werd voor me uitgestippeld. Ik wist niet beter en liet het toe. Pas op mijn 23e besefte ik me dat dit niet het leven was dat ik wilde leiden.

Mijn struggle begon. Want, wat moest ik nu?! De makkelijke keuze maken en vasthouden aan dat wat ik gewend was? Vasthouden aan de patronen, gedachten en gewoontes waar ik mee opgegroeid was? Of... me daarvan losbreken en mijn eigen pad kiezen? Ik werd steeds ongelukkiger. Wat mijn hoofd riep, voelde mijn hart niet.

Zelfverzekerder, energieker, krachtiger.

Ik besloot om mijn hart te volgen. Het heft in eigen handen te nemen en mijn eigen keuzes te gaan maken. Ik had al die jaren geleefd zoals er verwacht werd dat ik zou leven, mijn leven opgeofferd voor anderen. Nu was het toch echt tijd om mijn eigen leven te gaan leven. Dat ging niet vanzelf en was niet altijd makkelijk. Maar, het was absoluut de moeite waard. Die keuze heeft gemaakt dat ik nu sta waar ik sta.

Ik ben nu zelfverzekerder, vrijer, energieker, krachtiger, ik durf nee te zeggen, ik maak authentieke keuzes en ik leef mijn leven zoals ik dat wil. En dat gun ik iedere vrouw!

Leef je leven zoals jij dat wilt

Het is mijn droom dat elke vrouw, die het gevoel heeft geleefd te worden, te helpen, begeleiden en te inspireren om vanuit authenticiteit en plezier te leven, zodat ze de vrijheid ervaart om echt te gaan doen wat ze wil en gelukkig is.

Je hoeft geen concessies (meer) te doen, om te leven in vrijheid. Vanaf vandaag kun jij je leven en carrière gaan inrichten ‘on your terms’. Je leven gaan leiden zoals JIJ dat wilt. Het kan, écht! Door in contact te komen met je authentieke zelf, kun jij voortaan keuzes maken en het leven creëren zoals jij dat wilt.

Heeft deze blog jou aan het denken gezet om te gaan onderzoeken wat JIJ wilt? Hoe jij wilt dat je leven er vanaf NU gaat uitzien? Of hoe je de eerste stappen naar je mooiste leven kunt zetten? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Dit artikel is geschreven door Leila Claassens.

‘Leef je leven zoals jij het wilt leven. Het is het enige leven dat je hebt.'

Deel dit artikel


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.