Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Voeding

Zo verminder je ontstekingen bij endometriose.

Voeding helpt om je endometriose klachten te verminderen. Bepaalde voeding heeft een ontstekingsbevorderende werking, terwijl er ook voeding is met een ontstekingsremmende werking. Door zoveel mogelijk ontstekingsbevorderende voeding te vermijden en meer ontstekingsremmende voeding te eten zorg je voor minder ontstekingsreacties. In dit artikel leg ik je uit hoe dat werkt en wat je dan het beste kunt eten.

15 apr. 2019 om 06:30
Loading...
Voeding

Recept: gezonde paella

We houden van eten. We vinden het dan ook ZO leuk dat je Marieke Kok haar gezonde recepten met ons (en jou!) wil delen. Vandaag staat haar eerste recept voor je klaar: een gezonde paella.

11 apr. 2019 om 06:30
Loading...
Voeding

Gemberthee - een natuurlijke vetverbrander. (met recept!)

Ik dacht dat het gelukt was; de hele winter niet ziek worden. Maar helaas, ik ben nu ook geveld door het laatste staartje van de griepepidemie. Ik schrijf dit blog terwijl ik rillerig onder een dekentje op de bank zit.

25 mrt. 2019 om 06:00
Loading...
Voeding

Van zinloos drinken naar effectief hydrateren.

Als je gezond wilt leven of wilt afvallen, krijg je vaak als eerste het advies om meer water te gaan drinken. Maar, het dagelijks drinken van 2 liter water alleen, is niet genoeg om je lichaam goed te hydrateren. Daar is meer voor nodig. In dit artikel lees je hoe het zit met je vochtbalans en hoe je die op een gezonde én lekkere manier op peil kunt houden.

22 feb. 2019 om 07:00
Loading...
Voeding

Candida-proof eten: mealpreps!

Hoe breng je candida-proof eten nou zelf in de praktijk? In mijn geval was dat best lastig. Ik werkte fulltime en had alleen maar ochtenddiensten. In de tijd voordat ik candida kreeg stond ik iedere ochtend om 05.15 op, ik stopte snel een ontbijtje in m’n tas, ik greep een aantal voor de lunch gesmeerde broodjes uit de vriezer en hop op de fiets.

01 feb. 2019 om 10:51
Loading...
Voeding

Zo slagen je goede voornemens dit jaar wél!

Heb jij goede voornemens voor 2019? En zijn dat dezelfde goede voornemens als die je had voor 2018? En misschien had je ze ook al voor 2017? Dan is het nu toch echt tijd om ervoor te zorgen dat je goede voornemens dit jaar wel slagen! Dan kun je je volgend jaar weer op iets anders richten ;). Een methode die de je daarvoor kunt gebruiken is de WOOP methode. Ook benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder.

11 jan. 2019 om 07:00
Loading...
Voeding

December = survivalmaand.

​Elke vrijdagochtend plaats ik een filmpje op mijn Facebook-pagina. Die filmpjes zien er over het algemeen, al zeg ik het zelf, best vrolijk uit. Totdat ik die van afgelopen vrijdag terug keek. Ik vertelde daarin dat december voor mij een survivalmaand is. Al dat lekkers in de winkels… Waar ik normaal fris en fruitig aan het vertellen ben over allerlei onderwerpen, werd ik van dit onderwerp duidelijk niet heel vrolijk.

19 dec. 2018 om 09:00
Loading...
Voeding

Een pleidooi voor het eten van paddenstoelen.

Heerlijk, het is weer herfst. Dat betekent ’s avonds kaarsjes aan, langzaam verkleurende bomen én de tijd voor paddenstoelen op het menu. Wist je dat paddenstoelen niet alleen heel lekker zijn, maar dat ze ook ontzettend gezond zijn? Ze geven je immuunsysteem een flinke boost. Dat kun je in de herfst wel gebruiken!

23 nov. 2018 om 09:00
Loading...
Voeding

Ontbijt als een koningin…!

Een voedzaam ontbijt hoeft niet veel tijd te kosten. Een kommetje ‘overnight oats’ is snel klaargemaakt. Maar denk ook aan een groene smoothie, yam-brood of banaanpannenkoekjes. Voor de dagen dat het allemaal even sneller moet, zijn hier 5 snelle ontbijtideeën op een rijtje.

08 okt. 2018 om 14:52
Loading...
Voeding

Zo stop je met emotie-eten.

Eten. Ooit was dat er om je lijf van energie te voorzien, maar tegenwoordig gebruik je het om jezelf te belonen, te troosten of om je negatieve emoties en gedachten maar niet te hoeven voelen. Herkenbaar? Wat mis je in je leven dat je het nodig hebt jezelf te belonen of te troosten met eten? Waar verlang je naar? Wat heb je nodig? Waarom probeer je negatieve emoties en gedachten te doven met eten? Emotie-eten gaat namelijk nooit alleen om dat eten...maar om het vervullen van een behoefte.

28 sep. 2018 om 09:00

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.