Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Pak de oorzaak van klachten aan, niet alleen de symptomen.

Kirsten is orthomoleculair therapeut kPNI. Haar passie voor gezondheid ontstond toen ze zelf gezondheidsklachten had. Ze bezocht een orthomoleculair therapeut en voelde zich door de behandeling zo snel zoveel beter, dat ze nu anderen helpt om zich ook weer gezond, fit en energiek te voelen.

Contact

Orthomoleculair therapeut kPNI

Kirsten Elsdijk

3 geschreven artikelen

Het verbaasde Kirsten dat ze met een paar eenvoudige aanpassingen in haar voeding en leefstijl zo ver kon komen. Er ging een wereld voor haar open; dit moeten meer mensen weten! Ze volgde de opleidingen Medische Basiskennis, Orthomoleculaire therapie en kPNI (Klinische Psycho Neuro Immunologie).

In haar praktijk en met haar blogs inspireert en begeleidt ze mensen om de meest gezonde versie van zichzelf te worden. Meer informatie over Kirsten vind je op www.kirstenelsdijk.com.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.