Online women's health magazine

Lifestyle

Puur natuur masker voor een natural glow.

19 apr. om 07:00 door Maartje Bregman

Rens Kroes neemt je in haar nieuwste boek 'Rens - Mijn lifestyle Guide' mee in haar bewuste, positieve leefstijl. In het boek deelt ze tips uit haar eigen leven. Hoe ze relaxt na een drukke dag, hoe vaak ze sport en hoe ze haar huid verzorgt. Een inspiratieboek met DIY's. Want, Rens zegt dat je alles zelf kunt maken.

Zelf maken is gezonder en beter voor het milieu en de dieren. Ik ben bewust bezig met voeding, dus het is voor mij ook vanzelfsprekend om bewust bezig te zijn met huidverzorging. Let wel; bewust, dus niet 100% vegan, of alleen maar zelfgemaakte poedertjes en crèmes. Maar, wel bewust. En, als inspiratie voor anderen, om te laten zien dat het wel mogelijk is én heel erg goed voor je is.
Die DIY's uit het boek van Rens Kroes spraken me dan ook meteen aan.

Ik ben aan de slag gegaan met het maken van een gezichtsmaskertje. Voor een natural glow. Ik deel het 'recept' graag met je.

Een Reinigend gezichtsmasker voor de ultieme verzorging van de gevoelige huid
Ingrediënten
  • 1 eetlepel amandelpasta
  • 3 eetlepels gesmolten kokosolie
  • 1 eetlepel moragina of spirulinapoeder
  • 2 eetlepels kokosbloesemsuiker
  • 1 eetlepel kokosyoghurt
Zo maak je het

Doe alle ingrediënten in een kommetje en mix het met een vork tot een egaal geheel. Maak je gezicht schoon (of doe het masker op nadat je gedoucht hebt). Verdeel het masker over je gezicht (m.u.v. ogen, mond en neus) en laat het 10 minuutjes inwerken.

Maak een Selfie!

Als je dan toch aan het wachten bent... tijd voor een selfie! Maak een selfie van jezelf mét maskertje op je gezicht. Tag @gezondereceptjes en @wearepink.nl in je story op instagram zodat we je kunnen zien en je story kunnen delen. Vinden we heel leuk!
Doe vervolgens de was, lees een boek, mediteer even of doe gewoon even niks. Na ongeveer 10 minuutjes spoel je het puur natuur masker weer van je gezicht.

Is jouw gezicht nu ook zo heerlijk zacht en zie je die natural glow?

Dit artikel is geschreven door Maartje Bregman.

Ik ben bewust bezig met voeding, dus het is voor mij ook vanzelfsprekend om bewust bezig te zijn met huidverzorging.

Deel dit artikel