Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Gezondheid

Je voelt je blijer als je meer energie hebt.

Een sombere dag komen we allemaal wel door, maar wanneer sombere dagen de overhand krijgen en het langdurig wordt, krijgt het een negatieve invloed op je kwaliteit van leven. Dat wil je ten alle tijden voorkomen of aanpakken.

maandag om 07:30
Loading...
Seks (en relaties)

Sam's eerste grote liefde.

In mijn tienerjaren was ik vaak op donderdagavond met mijn bestie in de stad te vinden om de nieuwste trends te spotten. En opeens... liep hij daar tussen de menigte op de grote markt in Venlo. Een getinte huid, bruin krullend haar, lichtbruine ogen met wimpers waar wij vrouwen jaloers op zijn.

13 feb. 2020 om 12:00
Loading...
Seks (en relaties)

Marije's eerste grote liefde.

Op ‘legerkisten’ kwam hij m’n leven binnen gewandeld. Groot, stoer, prachtige krullen en een vreemd sikje. Ik vond hem de mooiste man van de wereld…

11 feb. 2020 om 00:00
Loading...
Mindset

Een leven lang leren. Jij ook?

Wat leer ik toch veel van het blootleggen van mijn ziel aan de juiste mensen met levenservaring en een open mind. Die me zien voor wie ik ben, het ok vinden waar ik vandaan kom en wat achter me ligt, mijn leeftijd geen rol vinden spelen, maar me echt gewoon zien... Dat is zo helend voor beschadigd (zelf)vertrouwen.

07 feb. 2020 om 00:00
Loading...
Mindset

Wat wil jouw ziel?

We weten steeds meer over wie wij nou eigenlijk zijn als mensen. En dan heb ik het niet over dat verhaal van die aap die uiteindelijk rechtop is gaan staan en heel mentaal is geworden. Dat is, bijna letterlijk dus, een broodje aap. Wie ben jij?

03 feb. 2020 om 06:30
Loading...
Hormonen

Zo maak je meer feelgood-hormonen aan.

Eet je weleens om je beter te voelen? Koekjes, snoep, een zak chips zodat je heel even vergeet dat je niet zo lekker in je vel zit? Je kunt je feelgood-hormoon dopamine ook op een andere, gezonde, manier boosten.

27 jan. 2020 om 06:30
Loading...
Voeding

Goede voornemens. Je begon zo goed, maar na een paar dagen gaat het mis.

Herken je dit? Je maakt de mooiste plannen. In je hoofd zie je jezelf al slank over het strand lopen de komende zomer. Je spreekt met jezelf af dat je vanaf morgen niet meer gaat snoepen, gezond gaat eten en eindelijk begint met meer bewegen. Je voelt de opwinding en weet zeker dat het je dit keer echt gaat lukken. ’s Avonds zit je op de bank met een kop thee en neem je dat laatste koekje. Want, vanaf morgen is alles anders…dan begin je.

21 jan. 2020 om 06:30
Loading...
Cyclus

De overgang. Zit jij er al in?

De overgang start meestal rond 45 jaar, maar kan ook al veel eerder beginnen. In het begin zijn de klachten vaak zo divers, dat je ze misschien niet herkent als overgangsklachten. Hoe weet je nou of je in de overgang zit? Zit jij er al in?

17 jan. 2020 om 06:30
Loading...
Gezondheid

Griep en je wondere weerstand.

“Evelien, heb je nog een goede tip? Ik loop al een tijdje rond met griep en het lijkt niet helemaal over te gaan.” Makkelijke vraag met een makkelijk antwoord. Het antwoord is simpelweg: Accepteer het en neem rust. Niet werken, niet het huishouden doen, maar liggen. De uitvoering is voor veel mensen lastig.

06 jan. 2020 om 07:00
Loading...
Hormonen

De vijf nadelen van stresshormoon cortisol.

Alle-ballen-in-de-lucht-stress, werkstress, relatiestress, volle-agenda-stress, financiële stress, kerststress... Als je stress hebt maak je het stresshormoon cortisol aan. Cortisol heeft goede eigenschappen, maar kan ook vervelende klachten geven. In dit artikel lees je over de 5 bekende nadelen van stresshormoon cortisol.

23 dec. 2019 om 07:00

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.