Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Lifestyle

Zo houd je thuis yoga vol.

Het begon met een vliegende start in je nieuwe yoga-outfit. Twee, drie of misschien wel vier heb je het gedaan. Het voelde goed de keren dat je het deed. Je kreeg er energie van; een gezonde bloos op de wangen. En voelde je tegelijkertijd meer ontspannen; het gevoel van onrust was er even niet. En dat waren ook precies de redenen om dit te starten.

10 aug. 2023 om 00:00
Loading...
Lifestyle

Bacteriën op je huid voor een mooie glow.

Onderzoek heeft aangetoond dat een gezonde huid miljarden bacteriën bevat. Deze bacteriën zitten niet alleen op het huidoppervlak, maar ook veel dieper in de huidstructuur. Daar werken de bacteriën samen met de huidcellen en zorgen zij, als er een goede balans is, voor een stralende huid. De glow die we allemaal graag willen hebben. :)

27 mei 2022 om 06:46
Loading...
Lifestyle

Puur natuur masker voor een natural glow.

Rens Kroes neemt je in haar nieuwste boek 'Rens - Mijn lifestyle Guide' mee in haar bewuste, positieve leefstijl. In het boek deelt ze tips uit haar eigen leven. Hoe ze relaxt na een drukke dag, hoe vaak ze sport en hoe ze haar huid verzorgt. Een inspiratieboek met DIY's. Want, Rens zegt dat je alles zelf kunt maken.

19 apr. 2021 om 07:00
Loading...
Lifestyle

Minder rimpels in je gezicht met deze deze oefeningen.

Als je ouder wordt, wil je rimpeltjes het liefst voorkomen. Toch? In dit artikel geef ik je een aantal tips en oefeningen om veroudering nog even uit te stellen.

16 apr. 2021 om 06:30
Loading...
Lifestyle

De invloed van straling op je gezondheid.

WIFI, 4G, bluetooth, dect... er is geen ontkomen aan, we staan allemaal bloot aan straling. Het is direct van invloed op je parasympathicus en de pijnappelklier in je hersenen. Ze maken hormonen en verschillende stofjes aan die ervoor zorgen dat je kunt concentreren, dat je goed kunt slapen en kunt focussen. In dit artikel leg ik je uit wat straling doet met je gezondheid.

20 nov. 2020 om 07:00
Loading...
Lifestyle

Aanrader: yoga op het strand.

Er komt een heerlijke nazomerweek aan! Die Indian summer is perfect om niet thuis of in de yogaschool je yoga-oefeningen te doen, maar lekker naar het strand te gaan. Je zou het misschien niet direct denken, maar de Nederlandse stranden lenen zich uitstekend voor strandyoga.

09 sep. 2020 om 00:00
Loading...
Lifestyle

Zo creëer je je eigen thuis-retraite (mét gratis ebook!)

Nu we veel meer thuis zitten dan anders vraagt je dagelijks patroon om aanpassingen. Misschien ervaar je, net als ik, momenten van verveling, eenzaamheid, boosheid, angst, hectiek? Hoe kun je hier het beste mee omgaan?

27 jul. 2020 om 07:00
Loading...
Lifestyle

De verborgen ingredienten van je favoriete scrub.

Heerlijk! Warm douchen en scrubben. Door je huid te scrubben verwijder je dode huidcellen, waardoor je huid heerlijk zacht aanvoelt. En, scrubben is ook heel goed voor de doorbloeding van je huid, waardoor je er gezond uit gaat zien. Maar... wist jij dat er, wanneer er microbeads in je scrub zitten, er na je douche wel 1.000.000 plastic deeltjes in de oceaan belanden?

01 mei 2020 om 07:00
Loading...
Lifestyle

Zo creëer je een ontspannen begin van de dag.

Hoe je de dag begint, bepaalt voor een groot deel hoe je dag verloopt. Is jouw eerste gedachte als de wekker gaat ook vaak ‘nu al?!’. Je voelt je nog moe, baalt ervan dat de nacht alweer voorbij is – die is altijd te kort, toch? – en je drukt nog maar een keer op de snooze knop. Dit blijf je herhalen totdat je genoeg moed hebt verzameld om jezelf uit bed te slepen.

22 apr. 2020 om 11:00
Loading...
Lifestyle

Wil je beginnen met yoga? In dit artikel alles wat je moet weten.

Als je hebt besloten om te starten met yoga of als je je aan het oriënteren bent of yoga iets voor je is, dan deze blog een aanrader. In Nederland doen maar liefst 1,6 miljoen mensen aan yoga doen. Dat is niet zo gek, want deze sport heeft heel veel gezondheidsvoordelen en je kunt het doen waar je maar wilt.

27 mrt. 2020 om 14:30

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.