Online women's health magazine

Online women's health magazine

Yes!

Wat zijn we blij met dit nieuwe online platform!

Pink online woman’s health magazine inspireert vrouwen die zich graag gezond, fit en gelukkig willen voelen. Dat doen we op een no-nonsense, eerlijke en verfrissende manier. Ja, zelfs als het gaat over menstruatie of vervelende geurtjes ;). Samen met een team van contributors schrijven we blogs over gezonde voeding, lifestyle, mindset, hormonen, beauty, je cyclus, vruchtbaarheid en mindset. Vrouwelijke gezondheid in een eigentijds, gloednieuw jasje.

Loading...

Marije en Anita

Pink is een initiatief van Marije Jelsma (1979) en Anita de Haas (1982).

Marije is expert op het gebied van vrouwelijke gezondheid en vruchtbaarheid. Met een online programma en in haar praktijk heeft ze al 100en vrouwen geholpen om zwanger te worden. Ze is druk bezig met het schrijven van een boek, dat volgend jaar in de winkels ligt. Meer informatie over Marije en haar werk vind je op www.bemama.nl.

Anita is trainer hormoonfactor en expert op het gebied van hormonen en PCOS. Na haar eigen ervaring met PCOS wil ze nu zoveel mogelijk vrouwen begeleiden om ook PCOS de baas te worden. Meer informatie over Anita vind je op www.anitadehaas.nl.

Anita en Marije leerden elkaar in 2016 kennen tijdens een training. Ze raakten bevriend en verbaasden zich allebei over het feit dat er nog maar zo weinig gedeeld wordt over vrouwelijk gezondheid. Tijd voor actie. Tijd om taboes te doorbreken en zonder er doekjes om te winden te vertellen hoe jij van die buikpijn af komt als je ongesteld bent. Hoe je gezond zwanger wordt. Hoe je je seksleven leuk houdt. Hoe je met voeding je energielevel kunt boosten. Hoe je vervelende klachten als candida, puistjes of hoofdpijn aanpakt en hoe je omgaat met stress bij een overvolle agenda en nog veel meer.

Het platform Pink is het resultaat van de gezamenlijke missie van Marije en Anita

Het inspireren van vrouwen om de beste, gezondste en mooiste versie van zichzelf te worden.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.