Online women's health magazine

Online women's health magazine

Yes!

Wat zijn we blij met dit nieuwe online platform!

Pink online woman’s health magazine inspireert vrouwen die zich graag gezond, fit en gelukkig willen voelen. Dat doen we op een no-nonsense, eerlijke en verfrissende manier. Ja, zelfs als het gaat over menstruatie of vervelende geurtjes ;). Samen met een team van contributors schrijven we blogs over gezonde voeding, lifestyle, mindset, hormonen, beauty, je cyclus, vruchtbaarheid en mindset. Vrouwelijke gezondheid in een eigentijds, gloednieuw jasje.

Loading...

Marije en Anita

Pink is een initiatief van Marije Jelsma (1979) en Anita de Haas (1982).

Marije is expert op het gebied van vrouwelijke gezondheid en vruchtbaarheid. Met een online programma en in haar praktijk heeft ze al 100en vrouwen geholpen om zwanger te worden. Ze is druk bezig met het schrijven van een boek, dat volgend jaar in de winkels ligt. Meer informatie over Marije en haar werk vind je op www.bemama.nl.

Anita is trainer hormoonfactor en expert op het gebied van hormonen en PCOS. Na haar eigen ervaring met PCOS wil ze nu zoveel mogelijk vrouwen begeleiden om ook PCOS de baas te worden. Meer informatie over Anita vind je op www.anitadehaas.nl.

Anita en Marije leerden elkaar in 2016 kennen tijdens een training. Ze raakten bevriend en verbaasden zich allebei over het feit dat er nog maar zo weinig gedeeld wordt over vrouwelijk gezondheid. Tijd voor actie. Tijd om taboes te doorbreken en zonder er doekjes om te winden te vertellen hoe jij van die buikpijn af komt als je ongesteld bent. Hoe je gezond zwanger wordt. Hoe je je seksleven leuk houdt. Hoe je met voeding je energielevel kunt boosten. Hoe je vervelende klachten als candida, puistjes of hoofdpijn aanpakt en hoe je omgaat met stress bij een overvolle agenda en nog veel meer.

Het platform Pink is het resultaat van de gezamenlijke missie van Marije en Anita

Het inspireren van vrouwen om de beste, gezondste en mooiste versie van zichzelf te worden.

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang max 4x per maand onze nieuwste artikelen en tips in je mailbox.

Ja! *

Door me aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK