Online women's health magazine

Online women's health magazine

Agenda

We houden je graag op de hoogte van leuke evenementen, workshops en trainingen voor vrouwen. Onze keuze, voor jou.

In de Pink Agenda vind je interessante workshops, lezingen en trainingen. We laten je hier ook weten wanneer je ons live op facebook of instagram kunt zien.

donderdag 20 februari
gratis

Insta-Story Takeover door Charlotte Labee.

Loading...

Donderdag 20 februari worden onze Instagram Stories ingevuld door Charlotte Labee. Charlotte is Brain Balance Expert. Het is haar doel om mensen te helpen hun brein beter in balans te krijgen. Je mindset structureel veranderen zodat je je gelukkiger en gezonder voelt en meer van het leven geniet. Ze schreef het boek Brain Balance, het geheim voor geluk & gezondheid en geeft Brain Balance lezingen door het hele land. Voor ons gratis ebook A pocket full of Pink schreef ze drie tips om je brein in balans te brengen.

Volg @pinkonline.nl op instagram om Charlotte donderdag te volgen. Ze vertelt wie ze is, wat ze doet en geeft je tips om je brein in balans te brengen.

donderdag 28 november
van 10:00 tot 16:30
Black & White Kafe in Breda
147,00

Live Masterclass Own Your Life.

Loading...

Laat je je leiden door je angsten? Sta je stil en realiseer je niet het leven van je dromen terwijl je dat ZO graag wilt? Leila Claassens geeft je tijdens deze masterclass de tools die je nodig hebt om vanuit vrijheid en met zelfvertrouwen de next step te zetten. Een powerdag voor iedere vrouw die haar mooiste leven wil leven.

donderdag 12 september
gratis

Insta-Story Takeover door Debbie van Weelden.

Loading...

Debbie is de bedenker, ontwikkelaar en eigenaar van Lois Lee Pure Skinfood. Een (geweldige) huidverzorgingslijn met alleen de puurste ingredienten uit de natuur. Sinds kort biedt Lois Lee niet alleen producten voor je gezicht, maar nu ook voor je lijf. Debbie vertelt je er alles over, op 12 september, via onze stories op instagram. Volg @wearepink.nl.

donderdag 08 augustus
gratis

Insta Story takeover door endometriose-expert Naomi Kramer.

Loading...

Op donderdag 8 augustus worden onze instagram stories een dagje ingevuld door endofoodcoach Naomi Kramer. Naomi is expert op het gebied van endometriose en orthomoleculair voedingsdeskundige.

donderdag 01 augustus
gratis

Insta-Story Takeover door Maartje Bregman.

Loading...

Op 1 augustus worden onze instagram-stories een dagje ingevuld door Maartje Bregman. Maak kennis met de vrouw achter de populaire blog gezondereceptjes.nl. Volg @wearepink.nl op instagram om dit niet te missen!

zaterdag 10 november
om 14:00
Egmond-Binnen
15

"De kracht van mineralen"

vrijdag 21 juni
van 09:00 tot 10:00
Gratis!

Gratis online yogales!

Loading...

Doe op vrijdag 21 juni mee aan een gratis online yogales van Esther Schippers!
Op World Yoga Day 2019 verzorgt Esther een gratis online yogales. De les zorgt voor een verbeterde houding, sterkere spieren en een verbeterde spijsvertering. Je sluit de les af met ontspannende ademhalingsoefeningen.

Schrijf je voor deze les in via deze link. Na je aanmelding kun je de les op iedere locatie, op ieder moment volgen. Na de live-uitzending op 21 juni kun je de les nog een week lang terugkijken wanneer het jou uitkomt. Doe je mee?

donderdag 06 juni
om 10:00
Vianen
88,00 per keer.

Workshopreeks #Selfcaresessions: verlangen, verbinden, vertrouwen.

Loading...

In de Workshopreeks #selfcaresessions van PSY.MOON staan de thema’s Verlangen, Verbinden en Vertrouwen centraal. In de eerste workshop zal Simone ingaan op het thema: VERLANGEN. Hoe WIL je je VOELEN tijdens je zwangerschap, tijdens de geboorte en het moederschap. Dit in beeld brengen helpt je om de positieve focus vast te houden. In de daarop volgende workshops zal worden ingegaan op VERBINDEN – hoe kom en blijf je in contact met je eigen gevoel? En hoe maak je vanuit deze plek keuzes in je leven als moeder? En tot slot: VERTROUWEN – Hoe laat je spanning en controle los?

donderdag 09 mei
van 09:00 tot 18:00
Haarlem
305

Pink Pranic Healing workshop.

Loading...

Pink organiseert de 2-daagse cursus Pranic Healing met Isabel Sips!
Twee maanden geleden volgde ik (Marije) de cursus Pranic Healing bij Isabel. Ik ben zo mega-enthousiast over de eenvoudige technieken die je kunt inzetten om hoofdpijn weg te halen, beter te slapen, meer energie te hebben, menstruatieklachten te verminderen (en veel meer!) dat ik hoop dat veel meer vrouwen deze technieken leren. Ik heb Isabel daarom gevraagd om voor contributors en lezers van Pink een cursus te organiseren. En, ze zei ja! :)

maandag 25 maart
van 20:00 tot 21:00
gratis

Van plofbuik naar bofbuik! Gratis webinar.

Loading...

Nee, je bent niet zwanger, maar je buik ziet er wel zo uit. Je weet niet wat het precies is wat je hebt gegeten of gedaan, maar je riem mag weer een paar gaatjes losser. Je veters krijg je eigenlijk niet meer los, want je staat gewoon op ontploffen! Herkenbaar?

vrijdag 08 februari
van 19:30 tot 22:00
Yogahouse Arnhem
687

Yemaya: vier je vrouw-zijn!

In deze vrouwencirkel van vier maanden (!) schud jij, samen met andere vrouwen, liefdevol je vrouwelijke energie, je lichaam en je sensualiteit weer wakker. Je wordt je bewust van je vrouwelijkheid met o.a. dans, massage, lichaamswerk, ademhaling, meditatie en visualisatie. Oude patronen pel je af, totdat iedere vezel van je lijf zich weer op en top vrouw voelt.

door Kim Ooms
zondag 03 februari
van 10:00 tot 15:00
Fruittuin van West, Amsterdam
97 Bij reserveren voor 31 december 2018

Retreat your Health 1Day

Op zondag 3 februari '19 organiseren Anne en Kim Retreat Your Health 1Day. Deze 1 daagse min-retreat staat in het teken van ontspannen, opladen en het maken van een plan voor 2019. Echt een cadeautje voor jezelf. Uiteraard is deze dag geheel verzorgd. Het 1Day retreat vindt plaats in Amsterdam bij De Fruittuin van West.

vrijdag 25 januari
van 19:30 tot 22:00
Yogahouse Arnhem
25

Workshop: De kunst van het vrouw-zijn.

De kunst van het vrouw-zijn begint bij landen in je lijf. Bij voelen wie jij in essentie bent. Want pas als je aanwezig bent in je lijf en contact hebt met je vrouwelijke energie, kun je ontdekken wat er werkelijk in je leeft. Tijdens deze avond ontdek je de drie vrouwelijke krachtcentra, hoe je een oprechte en gelijkwaardige verbinding met andere vrouwen kunt maken en hoe je je hart kunt open zonder jezelf uit het oog te verliezen. Helend en voedend voor jouw vrouw-zijn. Een bijzondere workshop door Janneke Robers.

maandag 21 januari
van 20:00 tot 21:00
gratis

Webinar: Ontwaak de alwetende vrouw in jou.

Ontdek de drie stadia van jouw vrouw-zijn. Doorbreek je innerlijke 'ik kan/durf/mag het niet'-patroon en doe zacht helend lijfwerk dat direct werkt! Gratis webinar door vrouwencoach Janneke Robers.

zondag 13 januari
van 11:00 tot 15:00
Ouderkerk aan de Amstel
150

Ice Queen Sessie, thema: Dromen waarmaken.

Het ijsbad, durf jij het aan? Tijdens deze Ice Queen Sessie ligt de focus op onze dromen voor 2019 en het verankeren van de lef om hier vol voor te gaan. Je wordt met ademhalingsoefeningen voorbereid op het ijsbad en zult vol zelfvertrouwen en met nieuwe plannen voor het nieuwe jaar naar huis gaan. Door Verie Aarts.

maandag 19 november
om 10:30
gratis

Facebook - live met Leonie de Jong "Wat is candida?"

In dit facebook live interview bespreekt Marije Jelsma met orthomoleculair voedingstherapeut en candida-expert Leonie de Jong wat Candida is én hoe je er vanaf kunt komen. Candida is meer dan een vaginale schimmelinfectie en kan behoorlijk wat klachten opleveren. De meeste vrouwen weten dan ook niet eens dat ze candida hebben. Leonie legt uit wat candida is en welke stappen je kunt zetten om je weer gezond en fit te voelen.
Kun je niet kijken om 10.30 uur? Je kunt de video op facebook ook op een later moment terugkijken.

zondag 18 november
om 20:00
gratis

Liefdes lab lezing

Lorem ipsum dolor sit amet.

zaterdag 10 november
van 09:30 tot 15:00
Oud-Beijerland
29,50

Event Mental, Physical & hormonal Health

Francisca van den Berg en Liesbeth Uithol zullen jou alle handvatten geven die je nodig hebt om je fit en vitaal te voelen; mentaal, fysiek en hormonaal gezien. Zij verzorgen een interactieve dag waarbij alle aspecten aan bod komen om een frisse start te maken om jouw doelen te behalen en waarmee je het nu wel vol gaat houden. Lunch en drankjes zijn inbegrepen.

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

donderdag 08 november
om 20:00
gratis

Instagram-live interview met Mariet de Waal

Zzwanger worden met PCOS, haar ervaringsverhaal.

dinsdag 06 november
om 20:00
gratis

Instagram-live interview met gynaecoloog Manon Kerkhof

maandag 05 november
van 20:00 tot 21:00
4,99

Online yoga class "yoga voor een betere nachtrust"

van maandag 05 november tot zondag 11 november
gratis

Themaweek 'Zwanger worden'

Europese week van de Vruchtbaarheid. Pink besteedt deze week aandacht aan zwanger worden. Wat kun je doen om je vruchtbaarheid te verbeteren en sneller gezond zwanger te worden?

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.