Online women's health magazine

Online women's health magazine

Meet onze contributors

Dit zijn de dames die hun kennis, wijsheid en inzichten dagelijks met je delen.

Loading...

Life Coach, Yogadocent en Ice Queen

Verie Aarts

Als Life Coach, Yogadocent en Ice Queen geeft Verie vrouwen de kracht om hun dromen waar te maken. Dat doet ze door middel van transformerende workshops, programma's en reizen waarin yoga, koude en plezier samenkomen. Zo geeft ze regelmatig Ice Queen sessies waarin ze dappere dames meeneemt in haar ijsbad, is ze bezig met het organiseren van een winter-retraite in de sneeuw en lanceert ze binnenkort haar 1-op-1 coachingsprogramma Very YOU, waarin ze vrouwen terugvoert naar de kern van hun zijn en hiermee volop in hun vrouwelijke kracht laat staan.

Mineralen expert en suppletieadviseur

Terah Beek

Terah Beek is expert op het gebied van mineralen. Ze heeft klinische psychologie gestuurd, is natuurvoedingskundige en verdiept zich al jaren in de werking van mineralen. Niet alleen is ze gefascineerd door het mens-zijn, maar ook door een holistische aanpak naar lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zowel in haar prive-leven als in haar werk bij The Health Factory probeert ze dat te leven en aan bij te dragen.

Loading...
Loading...

Vitaliteitscoach

Meta Bloks

Meta is Vitaliteitscoach. Het is haar missie om werkgevers en werknemers in het bedrijfsleven op een nuchtere en toegankelijke manier te inspireren om hun chronische stress, lage energieniveau en vage gezondheidsklachten aan te pakken. Ze doet daar door het geven van trainingen en 1 op 1-coaching.

Bewustwording is winst, daar begint het mee.

Personal Trainer & Voedingspecialist i.o.

Mirel Bosma

Mirel is Personal Trainer, geeft groepslessen op de sportschool en is bezig met de opleiding Voedingspecialist/ Gewichtsconsulent. Ze wil mensen inspireren om bewuster te gaan eten en laat graag zien dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. Op instagram post ze prachtige plaatjes van de gezonde recepten die ze maakt.

Gezond eten kan ook héél lekker zijn.
Loading...
Loading...

Influencer & food blogger

Maartje Bregman

Maartje is de vrouw achter gezondereceptjes.nl. Via instagram en haar blog inspireert ze mensen om gezond, vegetarisch en superlekker te eten. Dat kan heel makkelijk zijn. Ze deelt haar favoriete ontbijtrecepten, populaire bananenbroden en andere heerlijke recepten.

Leiderschap consultant, Trainer & Mentor.

Leila Claassens

Leila Claassens is Leiderschap Consultant, Trainer & Mentor en zij heeft al honderden vrouwen uit Nederland en België geïnspireerd en begeleidt om de kracht, rust en controle in zichzelf terug te vinden, zodat ze weer regisseur worden van hun eigen leven. Ze organiseert masterclasses, events en trainingen voor vrouwen.

Lead Your Life. Live Your Dreams
Loading...
Loading...

Auteur en gezondheidsdeskundige

Hetty Crevecoeur

Hetty is auteur en gezondheidsdeskundige. Ze heeft een achtergrond in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie.

De kracht van de natuur: gewoon voor iedereen.

Trainer hormoonfactor & hormoon- en PCOS-expert

Anita de Haas

Anita is trainer hormoonfactor en expert op het gebied van hormonen en PCOS. Ze is mede-oprichter van Pink. Na haar eigen ervaring met PCOS begeleidt ze nu andere vrouwen met PCOS om ook hun klachten de baas te worden. Meer informatie over Anita vind je op www.anitadehaas.nl.

Loading...
Loading...

Orthomoleculair voedingsdeskundige

Leonie de Jong

Leonie is orthomoleculair voedingsdeskundige en heeft zich gespecialiseerd in candida.

Expert preventieve leefstijlgeneeskunde

Richard de Leth

Richard de Leth is Expert preventieve leefstijlgeneeskunde en eigenaar van zijn Praktijk voor Integrale Geneeskunde. Hij werkt vanuit de gedachte dat het menselijk lichaam een eenheid is waarin alles met elkaar is verbonden. Hij is auteur en een gewild spreker.

Loading...

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang max 4x per maand onze nieuwste artikelen en tips in je mailbox.

Ja! *

Door me aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK