Online women's health magazine

Online women's health magazine

Agenda

We houden je graag op de hoogte van leuke evenementen, workshops en trainingen voor vrouwen. Onze keuze, voor jou.

In de Pink Agenda vind je interessante workshops, lezingen en trainingen. We laten je hier ook weten wanneer je ons live op facebook of instagram kunt zien.

maandag 19 november
om 10:30
gratis

Facebook - live met Leonie de Jong "Wat is candida?"

In dit facebook live interview bespreekt Marije Jelsma met orthomoleculair voedingstherapeut en candida-expert Leonie de Jong wat Candida is én hoe je er vanaf kunt komen. Candida is meer dan een vaginale schimmelinfectie en kan behoorlijk wat klachten opleveren. De meeste vrouwen weten dan ook niet eens dat ze candida hebben. Leonie legt uit wat candida is en welke stappen je kunt zetten om je weer gezond en fit te voelen.
Kun je niet kijken om 10.30 uur? Je kunt de video op facebook ook op een later moment terugkijken.

donderdag 08 november
om 20:00
gratis

Instagram-live interview met Mariet de Waal

Zzwanger worden met PCOS, haar ervaringsverhaal.

dinsdag 06 november
om 20:00
gratis

Instagram-live interview met gynaecoloog Manon Kerkhof

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.