Online women's health magazine

Online women's health magazine

Nieuws

30 jul. 2020 om 07:00

Insta Story Takeover door Healthcoach en epigenetisch therapeut Evelien Lems.

Loading...

Insta Story Takeover door healthcoach en epigenetisch therapeut Evelien Lems.

Vandaag worden onze stories een dagje ingevuld door Evelien Lems. Het is Evelien's missie om de bewustwording over je eigen invloed op je gezondheid te vergroten. Ze adviseert bij gezondheidsklachten en helpt je om de meest energie en gezondste versie van jezelf te worden.

Heb je vragen? Stel ze vandaag aan Evelien!

02 jul. 2020 om 14:34

Insta Story takeover door orthomoleculair & kPNI therapeut Kirsten Elsdijk.

Loading...

Vandaag worden onze stories ingevuld door Kirsten Elsdijk. Ze is orthomoleculair en kPNI-therapeut (en wat dat is legt ze je ook uit).

Een aantal jaren geleden ging er voor Kirsten een wereld open toen ze ontdekte dat ze met een paar aanpassingen in haar voeding en leefstijl veel meer energie kreeg. Dit moesten meer mensen weten. Kirsten volgende verschillende opleidingen en begeleidt in haar praktijk en met haar blogs nu vrouwen om de meest gezonde versie van zichzelf te worden.

Heb je vragen over voeding, hormonen of leefstijl? Stel ze vandaag aan Kirsten, via onze stories.

25 jun. 2020 om 11:23

Instastory Takeover door Brigitte van der Wielen.

Loading...

Vandaag worden onze instagram stories een dagje ingevuld door Brigitte van der Wielen.

Brigitte is orthomoleculair therapeut & kindercoach. Ze richt zich op moeders en hun kinderen en vindt dat ieder kind lekker in zijn/ haar vel hoort te zitten. Buikpijn, concentratiestoornissen, moe zijn.. met voeding is het mogelijk om klachten te verminderen en je kind de beste basis te geven voor een gezonde toekomst.

Volg vandaag onze stories op @pinkonline.nl en stel je vragen aan Brigitte.

16 jun. 2020 om 08:00

Insta Story Takeover door seksuoloog Nynke Nijman.

Loading...

Vandaag worden onze stories ingevuld door seksuoloog Nynke Nijman.

Al van jongs af aan kon Nynke zich verbazen over het gebrek aan kennis en de misvattingen die er bestaan over seks. Door seksualiteit bespreekbaar te maken levert Nynke haar bijdrage aan het bevorderen van de seksuele gezondheid.

Via onze stories maak je vandaag kennis met Nynke. Ze vertelt wie ze is, wat je doet en beantwoordt al je vragen (anoniem).

11 jun. 2020 om 17:20

Insta Story Takeover door Lavinia Frantzen.

Loading...

Insta Story Takeover door Lavinia Frantzen.

Heb je het al gezien? Vandaag worden onze stories ingevuld door Lavinia Frantzen. Lavinia is hormoontherapeut. Ze overwon PCOS en wil met haar eigen ervaring en haar kennis van hormonen nu andere vrouwen begeleiden bij het vinden van de juiste hormoonbalans door het aanpassen van voeding & lifestyle.

Vandaag vertelt Lavinia via onze stories wie ze is, wat ze doet en kun je al je hormoon-vragen aan haar stellen.

04 jun. 2020 om 07:00

Insta Story takeover door Hanneke Peeters.

Loading...

Vandaag worden onze stories ingevuld door Hanneke Peeters. Hanneke is de oprichter van Rock Your World; een selfcare brand met kristallen, sprays, rollers, badoliën én tips en adviezen op het gebied van body, mind en soul. Hanneke schreef ook het boek ‘Rock Your Chrystals’, waarin ze selfcare-tips geeft aan de hand van 50 kristallen.

Wil je meer weten over de kracht van kristallen, waar je ze voor kunt gebruiken, selfcare of heb je vragen aan Hanneke? Volg dan vandaag onze stories!

28 mei 2020 om 07:00

Insta Story Takeover door Debbie van Weelden.

Loading...

Vandaag worden onze instagram stories ingevuld door Debbie van Weelden. Debbie is de bedenker, ontwikkelaar en eigenaresse van Lois Lee Pure Skinood. Een (geweldige!) huidverzorgingslijn met alleen de puurste ingrediënten uit de natuur.

Na een heftig ongeluk verdiepte Debbie zich in gezonde voeding & hormonen. Wat je op je huid smeert komt in je bloedbaan terecht. Dus, als je gezond leeft wil je ook een gezond huidverzorgingsproduct, toch? Debbie wilde een pure, meukvrije verzorgingslijn ontwikkelen. Lois Lee is daarvan het prachtige resultaat.

Vandaag leer je Debbie en Lois Lee beter kennen via onze stories én deelt ze een leuke nieuwe primeur met je! Volg @pinkonline.nl op instagram om Debbie vandaag te volgen.

21 mei 2020 om 06:30

Insta Story Takeover door hormoontherapeut Marjon Kok.

Loading...

Vandaag worden onze instagram stories een dagje ingevuld door Marjon Kok. Marjon begeleidt vrouwen die een hormonale disbalans ervaren of moeite hebben met afvallen, om zich weer gezond, fit en energiek te voelen. Voor Pink schreef ze de veelgelezen (!) serie 'je eet gezond maar valt niet af?!' waarin ze de oorzaken beschrijft voor niet kunnen afvallen.

Naast voeding heeft ze ook een passie voor natuur, mindset, yoga en reizen.

Vandaag maak je kennis met Marjon via onze stories. Heb je vragen over je hormonen? Dit is je kans om al je vragen op Marjon af te vuren :). Check @pinkonline.nl op Instagram.

14 mei 2020 om 13:59

Insta - Story Takeover door darmtherapeute Martine Trouw.

Insta Story Takeover door darmtherapeute Martine Trouw.

Vandaag worden onze stories een dagje ingevuld door Martine Trouw. Darmen hebben nog maar weinig geheimen voor haar. Ze zorgt ervoor dat vrouwen met klachten zoals opgeblazen buik, PDS, (voedings)intoleranties en weinig energie, weer gezonde darmen krijgen.

Heb je vragen over darmgezondheid? Over je stoelgang..? Stel ze vandaag via onze instagram stories aan Martine.

07 mei 2020 om 07:00

Insta-Story Takeover door Elise Soffree.

Loading...

Vandaag worden onze instagram stories een dagje ingevuld door Elise Soffree. Elise is Holistisch Beauty Expert. In haar beautysalon werkt ze holistisch. De energetische behandelingen die ze geeft zijn op basis van de 5 elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) en het Yin en Yang-principe. Ze combineert dit met lichttherapie, edelstenen en lymfedrainage. Tijdens deze takeover vertelt Elise meer over wat ze doet en geeft ze je een aantal holistische beauty tips.

Kijk je mee? Volg @pinkeonline.nl op insta.

30 apr. 2020 om 11:07

Insta-Story Takeover door Elma Maaskant.

Insta Story Takeover door Elma Maaskant.

Elma is de vrouw achter Creative Cosmetics, een make-up lijn die opgericht is voor vrouwen die bewust leven en kiezen voor natuurlijke make-up. Alles wat je op je huid smeert wordt in je bloedbaan opgenomen. Als je gezond eet en leeft, dan wil je geen meuk op je huid smeren, toch? De producten van Creative Cosmetics worden gemaakt uit pure ingrediënten die rechtstreeks uit de aarde komen.

Vandaag leer je Elma kennen via onze stories en vertelt ze je meer over minerale make-up.

Kijk je mee op Insta? @pinkonline.nl.

23 apr. 2020 om 06:00

Insta Story Takeover door Romana Switzer.

Loading...

Insta Story Takeover door Romana Switzer.

Vandaag worden onze stories ingevuld door orthomoleculair therapeut en detoxqueen Romana Switzer.

Op haar 19e woog Romana 100 kg en voelde ze zich vreselijk. De knop ging om en ze viel meer dan 40 kilo af. Ze voelde zich niet alleen veel lekkerder in haar vel, ook haar passie voor gezonde voeding was geboren. Vanuit de orthomoleculaire geneeskunde kijkt ze naar de invloed van voeding op het lichaam. Ze heeft zich gespecialiseerd in detoxen, intermittend fasting en ketonen.

Heb je vragen over voeding en gezondheid, ketonen, intermittent fasting of weet je niet hoe je een detox kunt doen? Stel je vraag vandaag aan Romana via onze stories op instagram @pinkonline.nl.

16 apr. 2020 om 16:04

Insta Story Takeover door yogadocente Esther Schippers.

Loading...

Vandaag worden onze instagram stories ingevuld door online yogadocente Esther Schippers. Esther is de enige yogadocente in Europa die live online yogalessen geeft met de mogelijkheid tot interactie.

Vandaag maak je kennis met haar via ons account @pinkonline.nl op instagram. Kijk je mee?

09 apr. 2020 om 07:00

Insta Story Takeover door Ellen Geerlings.

Loading...

Vandaag worden onze stories op instagram ingevuld door Ellen Geerlings. Ellen is orthomoleculair therapeut. Als kind wilde ze bij de politie, om complexe puzzels op te kunnen lossen en mensen te helpen. Ze had overgewicht en voelde zich niet gezond. Dat fascineerde haar zo, dat ze zich daarin ging verdiepen. Ze gooide het roer om en ging gezond leven. Politieagent is ze niet geworden, maar ze lost wel dagelijks puzzels op om mensen te helpen het beste in zichzelf naar boven te halen op het gebied van hun gezondheid.

Kijk je mee vandaag? Volg @pinkonline.nl op Insta om Ellen vandaag te kunnen volgen.

02 apr. 2020 om 00:00

Insta Story takeover door Endo food coach Naomi Kramer.

Loading...

Vandaag worden onze stories een dagje ingevuld door Naomi Kramer. Ze is Endo Food Coach. Nadat ze gediagnosticeerd werd met een ernstige vorm van endometriose, ging de knop om. Door het aanpassen van haar voeding en leefstijl, kreeg ze weer energie. Vermoeidheid verdween en haar Endo-klachten namen af. Ze helpt nu andere vrouwen met endometriose om zich ook weer goed te voelen en grip te krijgen op hun leven met endometriose.

Volg @pinkonline.nl op instagram om Naomi vandaag te volgen.

26 mrt. 2020 om 12:57

Insta Story Takeover door Evelien Lems.

Loading...

Vandaag worden onze stories op instagram ingevuld door Evelien Lems. Evelien is epigenetisch therapeut en health coach. Ze helpt vrouwen om de beste en energiekste versie van zichzelf te worden.
Kijk je mee vandaag? Volg @pinkonline.nl op Insta om de stories van Evelien te volgen.

Insta Story Takeover door Simone Scherpenzeel.

Loading...

Donderdag 19 maart worden onze Instagram Stories een dagje ingevuld door Simone Scherpenzeel. Simone psycholoog en Newborn Mom Coach. Ze helpt (hoog) gevoelige, zelfbewuste vrouwen die zwanger zijn of net moeder zijn geworden bij het vinden van balans in hun leven.

Volg @pinkonline.nl op insta om Simone donderdag op ons account te zien.

18 feb. 2020 om 12:47

Insta-story Takeover door Charlotte Labee.

Loading...

Donderdag 20 februari worden onze Instagram Stories ingevuld door Charlotte Labee. Charlotte is Brain Balance Expert. Het is haar doel om mensen te helpen hun brein beter in balans te krijgen. Je mindset structureel veranderen zodat je je gelukkiger en gezonder voelt en meer van het leven geniet. Ze schreef het boek Brain Balance, het geheim voor geluk & gezondheid en geeft Brain Balance lezingen door het hele land. Voor ons gratis ebook A pocket full of Pink schreef ze drie tips om je brein in balans te brengen.

Volg @pinkonline.nl op instagram om Charlotte donderdag te volgen. Ze vertelt wie ze is, wat ze doet en geeft je tips om je brein in balans te brengen.

03 jan. 2019 om 19:20
Door Kim Ooms

Instagram-Story takeover door Kim Ooms.

Loading...

Op vrijdag 4 januari worden de Pink Instagram Stories voor een dagje gemaakt door energiecoach Kim Ooms.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.