Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Mindset

Als de ander maar gelukkig is...?! Hoe je van pleasen afkomt met een familie-opstelling.

Een oud patroon dat geleidelijk zo eigen is gemaakt, dat je je er helemaal mee hebt geïdentificeerd... Je denkt misschien dat het lang zal duren om dat los te leren laten? Het is er niet van de ene op de andere dag in geslopen, dus het lost ook niet van de ene op de andere dag op. Dat is een opmerking die ik vaak hoor. Ja, je kunt kiezen voor therapie, maar familie-opstellingen bieden vaak een snellere oplossing.

25 nov. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

Dé ingrediënten voor meer stress.

Wil je graag meer stress in je leven? Geef je leven meer pit en zorg voor een flinke portie dagelijkse stress. In dit artikel deel ik de ingrediënten voor een leven met stress. Succes gegarandeerd. ;).

18 nov. 2019 om 06:00
Loading...
Mindset

Leid jij je leven of laat je je angsten je leven leiden?

Het gevoel van angst om de sprong te wagen naar iets nieuws in je leven, omdat je denkt dat het misschien de verkeerde keuze is. De angst om je verlangens te volgen, omdat je bang bent dat dit ten koste gaat van je gezin of je kinderen. Of, de angst voor het onbekende, want...wat staat je te wachten als je voor die droom gaat en is het dan écht beter dan wat je nu hebt? Deze gevoelens zijn voor veel vrouwen herkenbaar. Voor jou ook?

11 nov. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

Je angsten overwinnen.

1 op de 5 mensen heeft dagelijks last van angst. Angst is eigenlijk bedoeld als een natuurlijk overlevingsmechanisme dat je leven redt. Als er gevaar dreigt krijgt ons lichaam het signaal dat het tijd is om te vluchten of te vechten; je voelt angst. Door de aanmaak van de hormonen cortisol en adrenaline sta je meteen op scherp. Maar, wanneer angst langzaam je leven in sluit en uiteindelijk leidt tot paniekaanvallen, of een overheersend angst-gevoel, kan het je leven enorm gaan beheersen.

04 nov. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

Hoe ga je mindful om met verdriet, pijn en tegenslag?

We zijn er niet zo dol op, maar krijgen er allemaal mee te maken: lijden. Het hoort bij het leven en is net zo onvermijdelijk als ademhalen. Het leven bestaat nou eenmaal uit tegenstellingen: genot en pijn, vreugde en verdriet, liefde en angst, warmte en kou. Onder lijden kun je elke vorm van pijn verstaan; fysieke pijn, mentale pijn, emotionele pijn en energetische pijn. In dit artikel laat ik je zien hoe je op een mindful manier kunt omgaan met pijn, lijden en teleurstellingen in je leven.

28 okt. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

Wil je ook altijd aardig gevonden worden?

Eerst denken aan een ander en dan pas aan jezelf. Met normen en waarden als deze ben ik opgevoed, jij ook? Want, alleen aan jezelf denken is egoïstisch. Maar, klopt die overtuiging wel? Is aan jezelf denken echt egoïstisch? Natuurlijk zorgen we voor elkaar en helpen we de ander zoveel als we kunnen. Het is ook bewezen dat voor een ander helpen stress verlagend werkt.

25 okt. 2019 om 11:00
Loading...
Mindset

Focus op dat wat je wél wilt.

Hoe vaak staan jouw gedachtes je in de weg om je doel te bereiken? Wist je dat je gedachtes het grootste obstakel zijn om bij de club van vitale vrouwen te gaan horen?

07 okt. 2019 om 07:30
Loading...
Mindset

Hypnosetherapie bij kinderen.

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Moedeloos word ik ervan! De hoeveelheid pillen die kinderen moeten slikken omdat ze te druk zijn, last van hun darmen hebben, zich slecht kunnen concentreren, maagklachten hebben of in bed plassen. De lades van veel ouders, juffen en meesters liggen vol met medicijnen tegen ADD, ADHD, hoofdpijn en brandend maagzuur.

06 sep. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

Naar de ups via de downs.

Twijfel je weleens of je de juiste keuzes maakt? Poe, ik kan een boek over m’n downfalls vol schrijven.

26 aug. 2019 om 07:00
Loading...
Mindset

De power van je mind.

“Ik bruis van energie en voel me zo licht als een veertje.” Deze affirmatie heeft mij geholpen om binnen een paar weken van uitgeput en te dik naar bruisend van energie en kilo’s lichter te gaan. Simpelweg door mezelf een ander verhaal te vertellen.

22 jul. 2019 om 06:00
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK