Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Cyclus

Blijft jouw menstruatie uit?

Het is een van de meest voorkomende hormonale klachten: een onregelmatige menstruatie. Blijft jouw menstruatie weleens uit? In dit artikel lees je hoe dat kan én wat je kunt doen om je hormonen in balans te brengen zodat je cyclus weer regelmatig terugkomt.

30 nov. 2020 om 06:00
Loading...
Cyclus

In 4 stappen van heks naar engeltje tijdens de overgang.

Begin 2019 merkte ik een verandering in de periode voordat mijn menstruatie losbrak. Tot die tijd was ik gewend om me een dag of 2 me niet lekker te voelen. Tijdens die dagen vond ik mijn leven waardeloos, zat ik niet lekker in m'n vel. En nu, begonnen deze vervelende gedachtes al 5 (!) dagen voor mijn eerste menstruatiedag. Niet fijn voor mij en niet fijn voor mijn huisgenoten, die plotseling te stellen kregen met hysterische uitvallen en huilbuien.

13 jul. 2020 om 00:00
Loading...
Cyclus

De overgang. Zit jij er al in?

De overgang start meestal rond 45 jaar, maar kan ook al veel eerder beginnen. In het begin zijn de klachten vaak zo divers, dat je ze misschien niet herkent als overgangsklachten. Hoe weet je nou of je in de overgang zit? Zit jij er al in?

17 jan. 2020 om 06:30
Loading...
Cyclus

De stand van je baarmoeder.

Heb jij last van menstruatiepijn? Een zeurend gevoel in je onderbuik? Of, een drukkend gevoel naar beneden? Hevige kramp, of pijn in je rug? Ongeveer 60% van alle vrouwen heeft last van menstruatiepijn. Menstruatiepijn is heel vervelend en…niet zoals moeder natuur het bedoeld heeft. Vaak is er sprake van een onderliggende oorzaak.

07 feb. 2019 om 08:00
Loading...
Cyclus

Yes! je bent ongesteld!

50% van de vrouwen heeft last van menstruatiepijn, of andere fysieke klachten als ze ongesteld is. 50% is echt absurd veel! En, 15% daarvan ervaart maandelijks flinke pijn. Terwijl het helemaal niet hoeft. Menstruatiepijn hoort er niet bij, moeder natuur heeft het niet zo bedoeld. Daarom deel ik graag mijn tips met je. En ik hoop, dat jij dan ook die ene week ontspannen doorkomt.

28 jan. 2019 om 06:00
Loading...
Cyclus

Deze essentiële oliën helpen je tijdens de overgang.

Op een gegeven moment moeten we er allemaal aan geloven; de overgang. Gemiddeld begint de overgang tussen je 45e en 50e jaar. Het is een natuurlijk proces en wordt veroorzaakt door een verandering in je hormonen.

23 jan. 2019 om 07:00
Door Amy Kaes
Loading...
Cyclus

Leven volgens je cyclus.

Winter, lente, zomer, herfst. Het zijn niet alleen jaargetijden. Ook je cyclus kent deze seizoenen. Als je bewust bent van deze fases in je cyclus zul je ze handig kunnen inzetten om meer volgens je cyclus te leven. Je maakt andere keuzes, waardoor je je zekerder en energieker zult voelen en zelfs menstruatieklachten kunt verminderen.

17 dec. 2018 om 12:00
Loading...
Cyclus

Zo overleef je je menstruatie.

Ellende, ongemakken en allerlei klachten dienen zich weer aan als je ongesteld wordt. En dan heb ik het nog niet eens over het bloeden. Voor veel vrouwen is de menstruatie een kwestie van overleven.

13 dec. 2018 om 09:00
Loading...
Cyclus

De supersexy hormoonvrije voorbehoedsmiddelenlijst.

Wie de kunst van haar eigen vrouw-zijn aan het ontdekken is, leert ook de kracht van haar emoties kennen. Gevoelens en emoties zijn geen vreselijke boosdoeners die ons ongelukkig maken. Het zijn richtingaanwijzers naar een gelukkiger leven omdat ze je vertellen wat je verlangens, behoeftes etc zijn. Handig dus, die emoties. Logisch dus dat vrouwen die hun eigen vrouwelijke energie onderzoeken zich op den duur gaan afvragen wat hun gevoelens beïnvloedt. Een van de grootste gevoels-beinvloeders zijn voorbehoedsmiddelen met hormonen.

12 nov. 2018 om 09:30

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.