Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Cyclus

De overgang. Zit jij er al in?

De overgang start meestal rond 45 jaar, maar kan ook al veel eerder beginnen. In het begin zijn de klachten vaak zo divers, dat je ze misschien niet herkent als overgangsklachten. Hoe weet je nou of je in de overgang zit? Zit jij er al in?

vrijdag om 06:30
Loading...
Cyclus

De stand van je baarmoeder.

Heb jij last van menstruatiepijn? Een zeurend gevoel in je onderbuik? Of, een drukkend gevoel naar beneden? Hevige kramp, of pijn in je rug? Ongeveer 60% van alle vrouwen heeft last van menstruatiepijn. Menstruatiepijn is heel vervelend en…niet zoals moeder natuur het bedoeld heeft. Vaak is er sprake van een onderliggende oorzaak.

07 feb. 2019 om 08:00
Loading...
Cyclus

Yes! je bent ongesteld!

50% van de vrouwen heeft last van menstruatiepijn, of andere fysieke klachten als ze ongesteld is. 50% is echt absurd veel! En, 15% daarvan ervaart maandelijks flinke pijn. Terwijl het helemaal niet hoeft. Menstruatiepijn hoort er niet bij, moeder natuur heeft het niet zo bedoeld. Daarom deel ik graag mijn tips met je. En ik hoop, dat jij dan ook die ene week ontspannen doorkomt.

28 jan. 2019 om 06:00
Loading...
Cyclus

Deze essentiële oliën helpen je tijdens de overgang.

Op een gegeven moment moeten we er allemaal aan geloven; de overgang. Gemiddeld begint de overgang tussen je 45e en 50e jaar. Het is een natuurlijk proces en wordt veroorzaakt door een verandering in je hormonen.

23 jan. 2019 om 07:00
Door Amy Kaes
Loading...
Cyclus

Leven volgens je cyclus.

Winter, lente, zomer, herfst. Het zijn niet alleen jaargetijden. Ook je cyclus kent deze seizoenen. Als je bewust bent van deze fases in je cyclus zul je ze handig kunnen inzetten om meer volgens je cyclus te leven. Je maakt andere keuzes, waardoor je je zekerder en energieker zult voelen en zelfs menstruatieklachten kunt verminderen.

17 dec. 2018 om 12:00
Loading...
Cyclus

Zo overleef je je menstruatie.

Ellende, ongemakken en allerlei klachten dienen zich weer aan als je ongesteld wordt. En dan heb ik het nog niet eens over het bloeden. Voor veel vrouwen is de menstruatie een kwestie van overleven.

13 dec. 2018 om 09:00
Loading...
Cyclus

De supersexy hormoonvrije voorbehoedsmiddelenlijst.

Wie de kunst van haar eigen vrouw-zijn aan het ontdekken is, leert ook de kracht van haar emoties kennen. Gevoelens en emoties zijn geen vreselijke boosdoeners die ons ongelukkig maken. Het zijn richtingaanwijzers naar een gelukkiger leven omdat ze je vertellen wat je verlangens, behoeftes etc zijn. Handig dus, die emoties. Logisch dus dat vrouwen die hun eigen vrouwelijke energie onderzoeken zich op den duur gaan afvragen wat hun gevoelens beïnvloedt. Een van de grootste gevoels-beinvloeders zijn voorbehoedsmiddelen met hormonen.

12 nov. 2018 om 09:30
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK