Online women's health magazine

Online women's health magazine

Agenda

We houden je graag op de hoogte van leuke evenementen, workshops en trainingen voor vrouwen. Onze keuze, voor jou.

In de Pink Agenda vind je interessante workshops, lezingen en trainingen. We laten je hier ook weten wanneer je ons live op facebook of instagram kunt zien.

donderdag 28 november
van 10:00 tot 16:30
Black & White Kafe in Breda
147,00

Live Masterclass Own Your Life.

Loading...

Laat je je leiden door je angsten? Sta je stil en realiseer je niet het leven van je dromen terwijl je dat ZO graag wilt? Leila Claassens geeft je tijdens deze masterclass de tools die je nodig hebt om vanuit vrijheid en met zelfvertrouwen de next step te zetten. Een powerdag voor iedere vrouw die haar mooiste leven wil leven.

donderdag 06 juni
om 10:00
Vianen
88,00 per keer.

Workshopreeks #Selfcaresessions: verlangen, verbinden, vertrouwen.

Loading...

In de Workshopreeks #selfcaresessions van PSY.MOON staan de thema’s Verlangen, Verbinden en Vertrouwen centraal. In de eerste workshop zal Simone ingaan op het thema: VERLANGEN. Hoe WIL je je VOELEN tijdens je zwangerschap, tijdens de geboorte en het moederschap. Dit in beeld brengen helpt je om de positieve focus vast te houden. In de daarop volgende workshops zal worden ingegaan op VERBINDEN – hoe kom en blijf je in contact met je eigen gevoel? En hoe maak je vanuit deze plek keuzes in je leven als moeder? En tot slot: VERTROUWEN – Hoe laat je spanning en controle los?

donderdag 09 mei
van 09:00 tot 18:00
Haarlem
305

Pink Pranic Healing workshop.

Loading...

Pink organiseert de 2-daagse cursus Pranic Healing met Isabel Sips!
Twee maanden geleden volgde ik (Marije) de cursus Pranic Healing bij Isabel. Ik ben zo mega-enthousiast over de eenvoudige technieken die je kunt inzetten om hoofdpijn weg te halen, beter te slapen, meer energie te hebben, menstruatieklachten te verminderen (en veel meer!) dat ik hoop dat veel meer vrouwen deze technieken leren. Ik heb Isabel daarom gevraagd om voor contributors en lezers van Pink een cursus te organiseren. En, ze zei ja! :)

vrijdag 08 februari
van 19:30 tot 22:00
Yogahouse Arnhem
687

Yemaya: vier je vrouw-zijn!

In deze vrouwencirkel van vier maanden (!) schud jij, samen met andere vrouwen, liefdevol je vrouwelijke energie, je lichaam en je sensualiteit weer wakker. Je wordt je bewust van je vrouwelijkheid met o.a. dans, massage, lichaamswerk, ademhaling, meditatie en visualisatie. Oude patronen pel je af, totdat iedere vezel van je lijf zich weer op en top vrouw voelt.

door Kim Ooms
zondag 03 februari
van 10:00 tot 15:00
Fruittuin van West, Amsterdam
97 Bij reserveren voor 31 december 2018

Retreat your Health 1Day

Op zondag 3 februari '19 organiseren Anne en Kim Retreat Your Health 1Day. Deze 1 daagse min-retreat staat in het teken van ontspannen, opladen en het maken van een plan voor 2019. Echt een cadeautje voor jezelf. Uiteraard is deze dag geheel verzorgd. Het 1Day retreat vindt plaats in Amsterdam bij De Fruittuin van West.

vrijdag 25 januari
van 19:30 tot 22:00
Yogahouse Arnhem
25

Workshop: De kunst van het vrouw-zijn.

De kunst van het vrouw-zijn begint bij landen in je lijf. Bij voelen wie jij in essentie bent. Want pas als je aanwezig bent in je lijf en contact hebt met je vrouwelijke energie, kun je ontdekken wat er werkelijk in je leeft. Tijdens deze avond ontdek je de drie vrouwelijke krachtcentra, hoe je een oprechte en gelijkwaardige verbinding met andere vrouwen kunt maken en hoe je je hart kunt open zonder jezelf uit het oog te verliezen. Helend en voedend voor jouw vrouw-zijn. Een bijzondere workshop door Janneke Robers.

zondag 13 januari
van 11:00 tot 15:00
Ouderkerk aan de Amstel
150

Ice Queen Sessie, thema: Dromen waarmaken.

Het ijsbad, durf jij het aan? Tijdens deze Ice Queen Sessie ligt de focus op onze dromen voor 2019 en het verankeren van de lef om hier vol voor te gaan. Je wordt met ademhalingsoefeningen voorbereid op het ijsbad en zult vol zelfvertrouwen en met nieuwe plannen voor het nieuwe jaar naar huis gaan. Door Verie Aarts.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.