Online women's health magazine

Online women's health magazine

Agenda

We houden je graag op de hoogte van leuke evenementen, workshops en trainingen voor vrouwen. Onze keuze, voor jou.

In de Pink Agenda vind je interessante workshops, lezingen en trainingen. We laten je hier ook weten wanneer je ons live op facebook of instagram kunt zien.

vrijdag 21 juni
van 09:00 tot 10:00
Gratis!

Gratis online yogales!

Loading...

Doe op vrijdag 21 juni mee aan een gratis online yogales van Esther Schippers!
Op World Yoga Day 2019 verzorgt Esther een gratis online yogales. De les zorgt voor een verbeterde houding, sterkere spieren en een verbeterde spijsvertering. Je sluit de les af met ontspannende ademhalingsoefeningen.

Schrijf je voor deze les in via deze link. Na je aanmelding kun je de les op iedere locatie, op ieder moment volgen. Na de live-uitzending op 21 juni kun je de les nog een week lang terugkijken wanneer het jou uitkomt. Doe je mee?

maandag 25 maart
van 20:00 tot 21:00
gratis

Van plofbuik naar bofbuik! Gratis webinar.

Loading...

Nee, je bent niet zwanger, maar je buik ziet er wel zo uit. Je weet niet wat het precies is wat je hebt gegeten of gedaan, maar je riem mag weer een paar gaatjes losser. Je veters krijg je eigenlijk niet meer los, want je staat gewoon op ontploffen! Herkenbaar?

maandag 21 januari
van 20:00 tot 21:00
gratis

Webinar: Ontwaak de alwetende vrouw in jou.

Ontdek de drie stadia van jouw vrouw-zijn. Doorbreek je innerlijke 'ik kan/durf/mag het niet'-patroon en doe zacht helend lijfwerk dat direct werkt! Gratis webinar door vrouwencoach Janneke Robers.

maandag 05 november
van 20:00 tot 21:00
4,99

Online yoga class "yoga voor een betere nachtrust"

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.