Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Seks (en relaties)

We versieren niet meer.

Vorige week sprak ik drie keer mannen die me iets vertelden dat me flink verbaasde. Zij ervoeren namelijk allemaal hetzelfde probleem: er wordt niet meer versierd. In de kroeg, in de club, tijdens een feestje. Nergens waar zij kwamen zagen zij nog de mogelijkheid om te flirten met dames. En dit lag niet alleen aan de dames, maar ook aan deze mannen.

16 sep. 2019 om 08:00
Loading...
Seks (en relaties)

Een blik, een glimlach, een streling; investeer in intimiteit.

Intimiteit; een vertrouwelijk en innig contact tussen mensen. Dit kan seksuele intimiteit zijn, maar intimiteit kan ook een blik, een glimlach, een streling of een knuffel zijn. Ik vind het gek, dat veel stellen veel stellen aan het gebrek aan seksueel contact refereren, als ze het hebben over het gebrek aan intimiteit in hun relatie. Intimiteit is veel meer dan seks alleen.

20 jun. 2019 om 13:00
Loading...
Seks (en relaties)

Het geheim van een goede relatie; zo blijf je samen.

Vrijgezelle dames weten het al lang: alleen zijn is niet altijd heel vervelend, maar ook niet altijd fijn. We proberen intieme relaties aan te gaan, maar deze krijgen vaker een negatieve dan een positieve wending. Waarom is dat eigenlijk? Zijn wij wel gemaakt om ons leven te delen met een ander?

16 mei 2019 om 06:00
Loading...
Seks (en relaties)

Dat wat je niet hoort over bevallen.

Met kippenvel op mijn armen luisterde ik naar haar verhaal. Het ontroerde me zo, dat ik haar alleen maar wilde troosten. Daar zat ze, tegenover me op de bank, met tranen in haar ogen. Ze vertelde een verhaal zoals dat van mij, alleen dan met een donker randje. We waren even oud en rond dezelfde datum uitgerekend. We hadden allebei een fijne zwangerschap, zonder problemen. Maar rond de dagen van de bevalling veranderde ons verhaal...

16 apr. 2019 om 07:00
Loading...
Seks (en relaties)

Ben jij een goede minnares?

Seksualiteit is iets dat iedereen, op welke manier dan ook, bezighoudt. Zelfs als is het er alleen maar in het idee dat het er voor jou niet perse hoeft te zijn ;). In dit artikel vertel ik je graag hoe je een goede minnares kunt worden.

21 mrt. 2019 om 12:00
Loading...
Seks (en relaties)

Fantaseren over seks.

In veel aspecten van het leven worden we aangemoedigd om onze fantasie te gebruiken. We stimuleren kinderen om hun fantasie te gebruiken. We doen een beroep op onze fantasie als er een plan bedacht moet worden, als we creatief willen zijn. Kunstenaars, mode-ontwerpers en schilders laten zich veelal leiden door hun fantasie. In veel situaties kan fantasie voor mooie momenten zorgen.

04 mrt. 2019 om 07:30
Loading...
Seks (en relaties)

Mijn grote liefde overleed aan een hersentumor.

​Ik was 25 jaar oud en zag mijn grote liefde voor het eerst in mijn ouderlijk huis. Stefan was een goede vriend van mijn broer en mijn broer had hem uitgenodigd om samen de Tour de France te komen kijken. Achteraf bleek dat mijn broer Stefan met voorbedachte rade had meegenomen naar huis. Om hem aan mij te koppelen. Pas weken later biechtte mijn broer dit op. ;).

17 feb. 2019 om 22:06
Loading...
Seks (en relaties)

Ik trouwde met mijn jeugdliefde.

Ik ontmoette mijn (nu) man toen ik 13 jaar oud was. Op een kermisborrel, waar ik absoluut geen zin in had. Maar, mijn vriendinnetje stond erop dat ik meeging en aangezien ik bij haar logeerde, had ik weinig keus.

15 feb. 2019 om 07:00
Loading...
Seks (en relaties)

Dit zijn de ingrediënten van een goede relatie.

Liefde is mooi en een groots ding, héél groots. En zoals grote gebouwen een meerjarig onderhoudsplan nodig hebben, heeft een liefdesrelatie dat ook. Dit zijn de ingrediënten van een goede relatie.

14 feb. 2019 om 07:00
Loading...
Seks (en relaties)

Ik emigreerde voor de liefde.

Met mijn beste vriendin plande ik een weekendje weg. Heerlijk, een weekend lang shoppen, girls-talk en gezelligheid. We vierden oud & nieuw in Berlijn.

13 feb. 2019 om 17:17
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK