Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Seks (en relaties)

Psoas, de spier van je ziel.

De psoas is je spier van de ziel. Het wordt ook wel de stress-spier genoemd; als je stress ervaart spant deze spier aan én het slaat de emotie op. Is jouw psoas al jarenlang ingezet om een explosie aan gevoelens, sensaties en expressies te onderdrukken? Ben je aan het afweren?

26 feb. 2021 om 09:00
Loading...
Seks (en relaties)

Wat blijft er van liefde over als je ziek wordt?

De liefde is mooi! Maar, wat blijft er van die liefde over als je ziek wordt? Wat doet ziek zijn met je relatie en hoe groot is de impact van ziek zijn of gezondheidsklachten op je relatie?

22 feb. 2021 om 06:30
Door Kim Ooms
Loading...
Seks (en relaties)

Een blik, een glimlach, een streling; investeer in intimiteit.

Intimiteit; een vertrouwelijk en innig contact tussen mensen. Dit kan seksuele intimiteit zijn, maar intimiteit kan ook een blik, een glimlach, een streling of een knuffel zijn. Ik vind het gek, dat veel stellen aan het gebrek aan seksueel contact refereren, als ze het hebben over het gebrek aan intimiteit in hun relatie. Intimiteit is veel meer dan seks alleen.

09 feb. 2021 om 13:00
Loading...
Seks (en relaties)

Het geheim van een goede relatie; zo blijf je samen.

Vrijgezelle dames weten het al lang: alleen zijn is niet altijd heel vervelend, maar ook niet altijd fijn. We proberen intieme relaties aan te gaan, maar deze krijgen vaker een negatieve dan een positieve wending. Waarom is dat eigenlijk? Zijn wij wel gemaakt om ons leven te delen met een ander?

25 nov. 2020 om 06:00
Loading...
Seks (en relaties)

Corona: mag je nog seks hebben?

Er is al zoveel geschreven en gezegd over het Corona Virus. Maar hoe zit het eigenlijk met seks en corona?! Mag je seks hebben, en hoe zorg je ervoor dat je dat nog wel wil met de partner die je de komende weken zoveel extra gaat zien?

16 mrt. 2020 om 17:56
Loading...
Seks (en relaties)

Sam's eerste grote liefde.

In mijn tienerjaren was ik vaak op donderdagavond met mijn bestie in de stad te vinden om de nieuwste trends te spotten. En opeens... liep hij daar tussen de menigte op de grote markt in Venlo. Een getinte huid, bruin krullend haar, lichtbruine ogen met wimpers waar wij vrouwen jaloers op zijn.

13 feb. 2020 om 12:00
Loading...
Seks (en relaties)

Marije's eerste grote liefde.

Op ‘legerkisten’ kwam hij m’n leven binnen gewandeld. Groot, stoer, prachtige krullen en een vreemd sikje. Ik vond hem de mooiste man van de wereld…

11 feb. 2020 om 00:00
Loading...
Seks (en relaties)

We versieren niet meer.

Vorige week sprak ik drie keer mannen die me iets vertelden dat me flink verbaasde. Zij ervoeren namelijk allemaal hetzelfde probleem: er wordt niet meer versierd. In de kroeg, in de club, tijdens een feestje. Nergens waar zij kwamen zagen zij nog de mogelijkheid om te flirten met dames. En dit lag niet alleen aan de dames, maar ook aan deze mannen.

16 sep. 2019 om 08:00
Loading...
Seks (en relaties)

Dat wat je niet hoort over bevallen.

Met kippenvel op mijn armen luisterde ik naar haar verhaal. Het ontroerde me zo, dat ik haar alleen maar wilde troosten. Daar zat ze, tegenover me op de bank, met tranen in haar ogen. Ze vertelde een verhaal zoals dat van mij, alleen dan met een donker randje. We waren even oud en rond dezelfde datum uitgerekend. We hadden allebei een fijne zwangerschap, zonder problemen. Maar rond de dagen van de bevalling veranderde ons verhaal...

16 apr. 2019 om 07:00
Loading...
Seks (en relaties)

Ben jij een goede minnares?

Seksualiteit is iets dat iedereen, op welke manier dan ook, bezighoudt. Zelfs als is het er alleen maar in het idee dat het er voor jou niet perse hoeft te zijn ;). In dit artikel vertel ik je graag hoe je een goede minnares kunt worden.

21 mrt. 2019 om 12:00

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.