Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Zwangerschap & Moeder zijn

Klachten horen erbij als je zwanger bent. Toch?

‘Nog even doorzetten, dan heb ik verlof’ of ‘Ik weet dat ik het rustiger aan moet doen, maar dat kan gewoon niet.’ Deze zinnen hoor ik vaak van zwangere vrouwen in mijn Birthlight yogalessen. Klachten horen erbij tijdens de zwangerschap. Of niet?

16 dec. 2019 om 06:30
Loading...
Zwangerschap & Moeder zijn

Voor jezelf kiezen is niet moeilijk. (omgaan met de reactie van de ander daarop wél).

De afgelopen dagen sprak ik een aantal vrouwen over de struggle die ze ervaren in het aangeven van grenzen en het uitspreken van hun eigen behoeften. Het idee dat we anderen tekort doen, ons schuldig voelen (en trek nog maar een blik van die niet-helpende overtuigingen open) wanneer we voor onszelf kiezen staan in de weg. Maar ALS we dan voor onszelf kiezen, lijkt het alsof onze omgeving het daar ook niet mee eens is. Tja, dan wordt het wel een erg lastig verhaal...

14 nov. 2019 om 07:00
Loading...
Zwangerschap & Moeder zijn

Wat wil je doorgeven aan je kind?

Why? Regelmatig stel ik mezelf de vraag: waarom doe ik wat ik doe? Wat is mijn BIG WHY? Waarom help ik (aanstaande) moeders emotioneel sterker worden? Waarom wil ik zo graag rust en vertrouwen creëren bij deze groep vrouwen? Waarom fascineert het me zo als vrouwen moeite hebben met bijvoorbeeld zwanger worden, moeten dealen met miskramen en ander verdriet op dat gebied?

11 okt. 2019 om 06:30
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK