Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Recepten

Recept: deze krokante koeken zijn in 20 minuutjes klaar.

Je wilt gezond eten, maar hebt af en toe echt trek in iets lekkers. Toch? Deze krokante haverkoeken doen het goed als tussendoortje. :)

21 nov. 2020 om 07:00
Loading...
Recepten

Recept: gezondere donuts!

Ben jij ook zo gek op donuts? Heerlijk! Maar, ze zijn zo ongelooflijk vet en niet gezond. Ik dook daarom de keuken in om een lekker, gezonder alternatief te bedenken voor een van mijn favoriete traktaties. Dat is gelukt. Het recept vind je in dit artikel.

01 apr. 2020 om 08:30
Loading...
Recepten

Recept: glutenvrije bolletjes uit de oven.

Niks lekkerder dan de geur van vers gebakken brood in je huis. Heerlijk! Met deze bolletjes krijg je niet alleen die fijne geur in huis, maar zet je ook een gezonde broodmaaltijd op tafel.

26 feb. 2020 om 12:30
Loading...
Recepten

Een heerlijk havermoutontbijtje.

Het lijken taartjes, maar het zijn havermoutbowls vermomd in een cupcake. Ze zijn eenvoudig om te maken en erg lekker. Leuker wordt ontbijten niet, toch?

27 nov. 2019 om 07:30
Loading...
Recepten

Recept: gezonde én lekkere haverkoeken.

Je wilt gezond eten, maar hebt af en toe (ok, best vaak), ook zin in koekjes bij je koffie of thee. Graag deel ik mijn recept voor heerlijke haverkoeken met je. Makkelijk te maken en heel erg lekker. Enjoy!

02 sep. 2019 om 06:30
Loading...
Recepten

Recept: gevulde puntpaprika's.

We houden van eten en het liefst gezond :). We vinden het dan ook ZO leuk dat Marieke Kok haar gezonde recepten met ons (en jou!) wil delen. Vandaag staat er weer een recept voor je klaar: gevulde puntpaprika's.

26 jul. 2019 om 11:00
Loading...
Recepten

Recept: een heerlijke gluten,- lactose,- en suikervrije moederdagtaart.

Het is bij ons traditie geworden om moederdag een week te vroeg te vieren. Ik weet niet hoe het komt, maar ik weet nooit op welke datum moederdag valt. Ik zoek het ook niet op. En ieder jaar opnieuw als de moeder-is-de-liefste reclames weer voorbij komen op tv schrik ik op en informeer ik mijn gezin over het feit dat moederdag weer voor de deur staat.

10 mei 2019 om 06:00
Loading...
Recepten

Lekker, makkelijk én gezond: piadina's

Zo. Klaar met al die paaseitjes en zoete broodjes tijdens het paasontbijt. Vanaf nu eten wij weer gezond. Jij ook? Dit gezonde recept is alvast een goede start.

23 apr. 2019 om 06:30

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.