Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Recepten

Een heerlijk havermoutontbijtje.

Het lijken taartjes, maar het zijn havermoutbowls vermomd in een cupcake. Ze zijn eenvoudig om te maken en erg lekker. Leuker wordt ontbijten niet, toch?

27 nov. 2019 om 07:30
Loading...
Recepten

Recept: gezonde én lekkere haverkoeken.

Je wilt gezond eten, maar hebt af en toe (ok, best vaak), ook zin in koekjes bij je koffie of thee. Graag deel ik mijn recept voor heerlijke haverkoeken met je. Makkelijk te maken en heel erg lekker. Enjoy!

02 sep. 2019 om 06:30
Loading...
Recepten

Recept: gevulde puntpaprika's.

We houden van eten en het liefst gezond :). We vinden het dan ook ZO leuk dat Marieke Kok haar gezonde recepten met ons (en jou!) wil delen. Vandaag staat er weer een recept voor je klaar: gevulde puntpaprika's.

26 jul. 2019 om 11:00
Loading...
Recepten

Recept: een heerlijke gluten,- lactose,- en suikervrije moederdagtaart.

Het is bij ons traditie geworden om moederdag een week te vroeg te vieren. Ik weet niet hoe het komt, maar ik weet nooit op welke datum moederdag valt. Ik zoek het ook niet op. En ieder jaar opnieuw als de moeder-is-de-liefste reclames weer voorbij komen op tv schrik ik op en informeer ik mijn gezin over het feit dat moederdag weer voor de deur staat.

10 mei 2019 om 06:00
Loading...
Recepten

Lekker, makkelijk én gezond: piadina's

Zo. Klaar met al die paaseitjes en zoete broodjes tijdens het paasontbijt. Vanaf nu eten wij weer gezond. Jij ook? Dit gezonde recept is alvast een goede start.

23 apr. 2019 om 06:30
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK