Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Marije Jelsma

Marije is expert op het gebied van vrouwelijke gezondheid en vruchtbaarheid. Ze is de bedenker van Pink. Met haar online programma en in haar praktijk heeft ze al honderden vrouwen geholpen om gezond zwanger te worden.

Lees meer over Marije
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Marije's eerste grote liefde.11 feb. 2020 00:00
Mijn hart volgen, of dat van een ander?11 feb. 2019 06:00
Seks (en relaties)

Ik emigreerde voor de liefde.

13 feb. 2019 om 17:17

Met mijn beste vriendin plande ik een weekendje weg. Heerlijk, een weekend lang shoppen, girls-talk en gezelligheid. We vierden oud & nieuw in Berlijn.

Loading...

Op nieuwjaarsdag stelde mij vriendin voor om in een restaurant te gaan eten, omdat een vriend van haar daar ook zou zijn. Shoot. Nu komt er een kerel bij, dacht ik. Daar gaat ons ons girls-weekend.

Bij de voordeur keek hij me met grote ogen aan. En ik keek naar hem. We aten samen en besloten de volgende dag met z’n drieën een tour te gaan doen om Berlijn te ontdekken. De hele dag hoopte ik dat hij me zou aanspreken. Maar, verlegen als hij was deed hij het niet. Toch voelde ik de hele dag die spanning in de lucht. Ik besloot dat ik dan maar zelf het initiatief moest nemen. In een restaurant ging ik brutaal naast hem zitten. Na een aantal cocktails konden en wilden we er allebei niet meer omheen. Het was aan!

Surprise

Mijn vriendin had het allemaal vanaf een afstandje aanschouwd. Ze zag hoe het klikte tussen ons en wist dat er iets moest gebeuren. Ze boekte een vliegticket naar zijn woonplaats, Londen, met vertrek over drie weken. Ze zei dat we samen zouden gaan. Maar, op Schiphol kwam zij niet opdagen! Met knikkende knieën en het zweet in m’n bilnaad reisde ik alleen naar Londen. Naar zijn huis. We hadden een heerlijk weekend. Smoorverliefd vloog ik weer terug naar huis.

Emigreren

Twee jaar lang reisde ik op en neer van Groningen naar Londen. Keer op keer vroeg mijn vriend of ik bij hem wilde komen wonen. Maar, ik durfde de stap niet te zetten. Bang om alles wat ik had opgebouwd na mijn burn-out weer te verliezen. Dat veranderde na onze vakantie op Santorini. Ik was weer thuis, alleen, en ik miste hem zo enorm! Dat was voor mij hét teken. Dit is hem, dit is de ware en ik wil geen dag meer zonder hem leven. Ik heb hem gebeld en gevraagd of ik alsjeblieft bij hem mocht komen wonen. Inmiddels woon ik in Engeland en ben ik getrouwd met mijn grote liefde.

Dit artikel is geschreven door Marije Jelsma met Kim Buining.
Kim is online community strateeg. Meer informatie over haar vind je hier.

Hij keek me met grote ogen aan. En ik keek naar hem.

Deel dit artikel


A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.