Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Je wordt een ander mens als je goed voor jezelf gaat zorgen.

Aniek Jonckers Brand is founder van Puur Power. De afgelopen jaren heeft ze met haar 12-stappen-programma Puur Power Vrouw al meer dan 1100 vrouwen geholpen bij het ontwikkelen van een gezonde en gelukkige leefstijl. Ze inspireert vrouwen met haar eigen verhaal en laat zien dat gezond leven leuk én makkelijk kan zijn.

Contact

Coach, spreker, schrijfster

Aniek Jonckers Brand

5 geschreven artikelen

Aniek Jonckers Brand startte haar bedrijf, Puur Power, omdat ze andere vrouwen wil inspireren om ook gezond te gaan leven nadat ze merkte dat dit voor haar een life-changer was.

Een aantal jaren geleden zat Aniek niet lekker in haar vel. Ze was snel moe, te zwaar, had een kort lontje en snauwde naar haar gezin. Ze werd geleefd en had het gevoel dat ze daar zelf niet veel aan kon veranderen. Door een chronische ziekte had ze het gevoel te moeten overleven, ipv dat ze echt leefde.
Ze wilde alle ballen hooghouden, to-do-lijstjes afvinken, het huishouden doen, vrolijk doen bij haar gezin en vriendin maar... dat ging niet. Ze raakte in een burn-out.

Ze besloot om beter voor zichzelf te gaan zorgen. Niet voor even, maar voor altijd. Stap-voor-stap werd haar lijfspreuk. Ze verdiepte zich in voeding, ging naar symposia en volgde lessen bij mensen die haar inspireerden op het gebied van voeding, hormonen, lifestyle en mindset. Binnen no-time voelde ze zich fitter dan ooit tevoren en na een aantal maanden kon ze zelfs haar medicatie gaan afbouwen.

In 2014 zegde ze haar baan op en startte ze Puur Power. Ze inspireert en motiveert nu vrouwen om ook goed voor zichzelf te gaan zorgen. Ze gelooft dat wanneer je een vrouw haar power teruggeeft, ze de wereld om haar heen positief zal veranderen.

Meer informatie over Aniek en haar programma Puur Power Vrouw vind je op www.puur-power.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.