Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Hoe je je dag begint, bepaalt voor een groot deel hoe je dag verloopt.

Anne is gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met darmklachten, energieproblemen en problemen rondom stress, emotie-eten en zelfzorg (selfcare/zelfliefde). Vrouwen gaan zich niet alleen fysiek beter voelen, maar krijgen ook een groter bewustzijn van wie ze zijn en welke behoeftes ze hebben.

Contact

Natuurvoedingsdeskundige & Leefstijlcoach

Anne de Meulmeester

2 geschreven artikelen

In haar werk voor Mindful Health komen praktische orthomoleculaire voedingsadviezen en psychologie (haar achtergrond als gedragsdeskundige in de hulpverlening) samen. Anne helpt vrouwen op deze manier niet alleen naar een betere gezondheid, maar ook naar een groter bewustzijn van wie ze zijn en wat ze nodig hebben om voluit te kunnen genieten.

Samen met Kim Ooms organiseert Anne regelmatig retreats voor drukbezette vrouwen.

Meer informatie over Anne lees je op www.mindfulhealth.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.