Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Als hardwerkende moeder is je gezondheid heel belangrijk.

Brigitte is orthomoleculair therapeut & kindercoach. Ze richt zich op moeders en hun kinderen. Ze helpt moeders om hun energie terug te krijgen en balans te vinden in hun drukke dagelijkse leven. Kinderen helpt ze om gezond op te groeien en daar heeft het hele gezin profijt van.

Contact

Orthomoleculair therapeut & Kindercoach

Brigitte van der Wielen

0 geschreven artikel

Als je kind pijn heeft, is dat vreselijk. Je wilt niks liever dan je kind vrolijk en lachend wakker zien worden, toch? Klachten bij kinderen worden snel als normaal gezien. Reflux, krampjes, slecht slapen of concentratieproblemen horen al snel bij het kind; zo is hij/zij. Nee! Ieder kind hoort lekker in zijn of haar vel te zitten.

Brigitte helpt kinderen van hun klachten af. Dit kan bijvoorbeeld gaan om reflux, krampjes, eczeem, oorontsteking, ADHD, concentratieproblemen, slecht slapen of vermoeidheid. Een kind hoort lekker buiten te spelen met vriendjes in plaats van moe op de bank te willen hangen.

Heel vaak ligt de oorzaak van het probleem in de darmen en de voedingsstoffen die kinderen binnen krijgen. Brigitte helpt ouders om klachten te verminderen. Daar knapt het hele gezin van op. :)

Meer informatie vind je op www.brigittevanderwielen.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.