Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Leven zonder dieet.

Claudia is Gewicht- en Hormoondeskundige en ervaringsexpert. Ze transformeerde van een VET ongezonde vrouw, naar de gezonde, energiek, slanke vrouw die ze wilde zijn. Met haar kennis en ervaring begeleidt ze vrouwen naar een (h)eerlijke gezonde leefstijl, goede hormoonbalans en een gezond gewicht.

Contact

Gewicht- en Hormoondeskundige.

Claudia Vesters

7 geschreven artikelen

Claudia laat vrouwen zich weer vrij, zelfverzekerd, blij en genieten van het leven. En dat met heel gewoon, voeding uit de supermarkt.

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze heeft de keuze gemaakt om te gaan leven als de vrouw die ze wilde zijn. Van een vrouw die altijd moe en te zwaar was transformeerde ze zichzelf in een gezonde, fitte en energieke vrouw. Ze is nu wél blij met haar lichaam en haar leven.

Ze wil ook andere vrouwen inspireren om hun mooiste leven te gaan leven. Haar kennis en persoonlijke ervaring zet ze daarbij in. Door te kijken naar eetpatroon, lifestyle en dromen helpt ze vrouwen om de regie te krijgen over hun voeding. Op die manier behaal en bereik je je eigen gewicht, zonder dieet.

Meer informatie vind je op www.claudiavesters.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.