Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Leven zonder dieet.

Claudia is Gewicht- en Hormoondeskundige en ervaringsexpert. Ze transformeerde van een VET ongezonde vrouw, naar de gezonde, energiek, slanke vrouw die ze wilde zijn. Met haar kennis en ervaring begeleidt ze vrouwen naar een (h)eerlijke gezonde leefstijl, goede hormoonbalans en een gezond gewicht.

Contact

Gewicht- en Hormoondeskundige.

Claudia Vesters

5 geschreven artikelen

Claudia laat vrouwen zich weer vrij, zelfverzekerd, blij en genieten van het leven. En dat met heel gewoon, voeding uit de supermarkt.

Claudia is ervaringsdeskundige. Ze heeft de keuze gemaakt om te gaan leven als de vrouw die ze wilde zijn. Van een vrouw die altijd moe en te zwaar was transformeerde ze zichzelf in een gezonde, fitte en energieke vrouw. Ze is nu wél blij met haar lichaam en haar leven.

Ze wil ook andere vrouwen inspireren om hun mooiste leven te gaan leven. Haar kennis en persoonlijke ervaring zet ze daarbij in. Door te kijken naar eetpatroon, lifestyle en dromen helpt ze vrouwen om de regie te krijgen over hun voeding. Op die manier behaal en bereik je je eigen gewicht, zonder dieet.

Meer informatie vind je op www.claudiavesters.nl.

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK