Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Een goede hormoonbalans zorgt voor optimale gezondheid en geluk.

Dine-Marij werkte jarenlang als verpleegkundige bij een huisartsenpraktijk en op de poli Allergologie in het ziekenhuis. Ze zag dat gezonde voeding veel invloed had op de gezondheid van haar patiënten en besloot daarom om zich te specialiseren in hormonen en voeding.

Contact

Hormoontherapeut & Leefstijlverpleegkundige

Dine-Marij Roeterd

1 geschreven artikel

Niet alleen de klachten van patiënten namen af door gezonde voeding, ook haar eigen buikklachten zag ze als sneeuw voor de zon verdwijnen.
In haar eigen praktijk, in Welsum, helpt ze nu mensen om zich weer fit, gezond en gelukkig te voelen. Als haar cliënten meer energie krijgen is haar missie geslaagd.

Meer informatie over Dine-Marij en haar praktijk vind je op www.dinemarij.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.