Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Als je goed in je vel zit en in balans bent, straal je!

Elise is Holistisch Beauty Expert. In haar beautysalon werkt ze holistisch. De energetische behandelingen die zij geeft zijn op basis van de 5 elementen (Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water) en het Yin en Yang principe. Ze combineert dit met lichttherapie, edelstenen en lymfedrainage.

Contact

Holistic Beauty Expert

Elise Soffree

0 geschreven artikel

Elise is eigenaresse van Dermalise - salon • spa • shop, gevestigd in Oud-Beijerland, onder de rook van Rotterdam. Al 17 jaar werkt ze met veel passie in de beautybranche. Van opgietingen in het Elysium tot aan sales voor Vichy in de apotheken. In 2013 kwam ze in aanraking met Phyto5, dit merk boeide haar enorm. In 2016 startte ze haar eigen beautysalon en beautyshop, waarin ze gebruik maakt van Phyto5, natuurlijke en 'groene' merken.

Elise gelooft dat wanneer je je goed voelt en in balans bent, je zult stralen. Daar kunnen geen botox en fillers tegenop.

Haar salon was de buurvrouw van het restaurant van haar man. Toen hij uit zijn jasje groeide, besloten ze om de salon te verplaatsen. Elise kreeg daardoor de mogelijkheid om een groter pand te betreden. Door de grootte van dit pand, haar holistische visie en haar voorliefde voor sauna was de keuze snel gemaakt om een mini-spa te openen. Sinds anderhalf jaar is dit een feit; twee behandelruimtes, een city spa en beauty shop.

We zijn allemaal druk en maar weinig vrouwen plannen tijd voor zichzelf. Dermalise wil mensen vooral laten onthaasten. Mobiele telefoon uit, geen boodschappen of gillende kids, gewoon even tijd voor jezelf. Dit kan door een heerlijke behandeling, maar nog lekkerder is het om deze behandeling uit te breiden met een bezoekje aan de spa. Je huurt de spa alleen af of samen met een vriendin, moeder, zus of buurvrouw. Geniet van het massagebad, warm op in de infraroodcabine of stoom je luchtwegen in de eucalytus/mint cabine. De badjassen en handdoeken liggen voor je klaar en de douches staan vol met heerlijke producten.

Naast de schoonheidssalon en spa heeft Dermalise ook een beauty shop met natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging, baby- en kinderproducten, zonnebrand, geurkaarsen, aurasprays, edelstenen en handgemaakte sieraden. Fijne kadootjes voor vriendinnen, of... jezelf. :)

Meer informatie over Elise en haar salon vind je op www.dermalise.shop.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.