Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Los de puzzel van je gezondheid op.

Ellen Geerlings is orthomoleculair therapeut. Als kind wilde ze bij de politie, om complexe puzzels op te lossen en mensen te helpen. Ze had overgewicht en voelde zich niet gezond. Dat fascineerde haar en ze gooide het roer om. Ze verdiepte zich in gezonde voeding. Politieagent is ze niet geworden, maar ze lost wel dagelijks puzzels op en helpt mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen, op het gebied van hun gezondheid.

Contact

Orthomoleculair therapeut

Ellen Geerlings

2 geschreven artikelen

Ellen is positief, enthousiast, een tikkie rebels en heeft een grote passie voor gezondheid.

Als kind had ze last van overgewicht. Ze deed diverse afvalpogingen (herbalife shakes, calorieen tellen.. etc). Maar, dat hielp niet. Toen ze dagelijks buikpijn had en daar echt vanaf wilde, gooide ze het roer om. Ze verdiepte zich in gezonde voeding, stopte met het gebruik van pakjes en zakjes, brood en melk.

Ze viel 20 kilo af en voelde zich weer goed! Als orthomoleculair therapeut helpt ze nu anderen om ook de puzzel voor hun gezondheid op te lossen en de fitste, gezondste versie van zichzelf te worden.

Meer informatie over Ellen lees je op www.ellengeerlings.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.