Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Yoga. Anytime. Anywhere.

Esther is oprichtster van 100%YOGA. Op de yogamat is ze het gelukkigst, vrij van fysieke of zelfbedachte beperkingen. Yoga leerde haar om haar lichaam te accepteren en ernaar te luisteren. Esther is de enige yogatrainer in Europa die live online yogalessen uitzendt mét live interactie in Full HD.

Contact

YogaTrainer en vitaliteitscoach

Esther Schippers

16 geschreven artikelen

Esther is oprichtster van 100%YOGA. Op de yogamat is ze het gelukkigst, vrij van fysieke of zelfbedachte beperkingen. Yoga leerde haar om haar lichaam te accepteren en ernaar te luisteren. Door aangepaste oefeningen te doen werd haar lichaam sterker en tegelijkertijd werd haar kwetsbaarheid haar kracht.

Esther is de enige YogaTrainer yogatrainer in Europa die live online yogalessen uitzendt mét live interactie in Full HD. Je kunt haar yogalessen volgen waar je wilt. Haar lessen onderscheiden zich door een juiste balans van inspanning en ontspanning. Bij houdingen worden altijd meerdere alternatieven aangeboden zodat iedereen, ongeacht leeftijd, van beginner tot gevorderd en met of zonder lichamelijke beperking, kan meedoen aan de lessen. Ervaar dat je tot meer in staat bent dan je dacht.

Iedere maandag en woensdag zijn er online groepslessen. Wanneer doe jij mee? Ga naar www.100procentyoga.com, klik op het lesrooster en boek je les.

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK