Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Echte leefstijlverandering is alleen mogelijk door aandacht te geven aan body, food & mind.

De zusjes Esther en Inge zijn de oprichters van bbb health boutique, een holistische gym (women only) met 10 studio's in Nederland.

Contact

Oprichters BBB Health Boutique

Inge Bader en Esther de Brouwer

4 geschreven artikelen

De zusjes Esther en Inge zijn de oprichters van bbb health boutique, een holistische gym (women only) met 10 studio's in Nederland. Ze geloven dat echte leefstijlverandering alleen mogelijk is door aandacht te geven aan body, food & mind. Ze ontwikkelden een concept met vijf kernwaarden; holistisch, duurzaam, vernieuwend, persoonlijk en veilig. Vanuit deze waarden is een omgeving gevormd waarin vrouwen op een laagdrempelige manier continu aan leefstijldoelen kunnen werken. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat motivatie grillig is en dat verandering stapsgewijs ontstaat. Ze ontwikkelden verschillende programma's voor verschillende levensfases van vrouwen zoals zwangerschap en de menopauze.

Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin; een effectieve 30 minute workout. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, stimuleert de vetverbranding, is fijn voor de spieren en heeft een reinigende werking. Boven alles is het heerlijk ontspannend!

Esther is moeder van drie jongens, psychologe en heeft een passie voor groen en gezond leven. Alles wat goed is voor de aarde is ook goed voor het menselijk lichaam. Haar specialisatie ligt op het gebied van duurzame leefstijlverandering. Verandering die start vanuit de juiste mindset. Zij gelooft in het creëren van een veilige setting waarin je stapsgewijs en laagdrempelig aan je gezondheid werkt.

Inge is moeder van twee, econoom, journalist en voedingsdeskundige. Zij heeft vanuit haar ervaring in verschillende disciplines een brede en wetenschappelijke kijk op gezondheid. Zij gelooft in het inspireren van vrouwen door te kijken naar body, food & mind en met een holistische blik continu te werken naar de gezondste versie van jezelf.

Meer informatie over BBB Health Boutique vind je op www.bbbhealthboutique.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.