Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Mens zijn is in ontwikkeling zijn.

Kate Maslowska is voetreflextherapeute. Het is haar missie om vrouwen te helpen weer zichzelf te worden, waar gezondheid en geluk vanzelfsprekend zijn. Ze is, naast voetreflextherapie, opgeleid in familie-opstellingen, BTTR ademhalingstechnieken, PSOAS-release en EFT.

Contact

Voetreflextherapeute

Kate Maslowska

1 geschreven artikel

Kate is geboren en opgegroeid in een natuurgebied in Polen. Als kind was ze al hooggevoelig en merkte ze dat deze kwaliteit niet altijd even gemakkelijk is. In Nederland besloot ze om de vierjarige HBO-opleiding Voetreflextherapie te volgen en al snel merkte ze dat haar hooggevoeligheid in dit vakgebied goed van pas komt. Intuïtief voelt ze aan waar haar cliënten behoefte aan hebben en op welke punten ze moet drukken om haar cliënten instant te laten ontspannen.

Naast voetreflextherapie heeft Kate zich verdiept in een aantal andere therapien waaronder familieopstellingen, BTTR (ademhalingsessie en trilling waarbij oude opgeslagen vertalingen uit het lichaam worden opgeruimd), PSOAS-release en EFT. Als voetreflextherapeute is ze gespecialiseerd in hormonale balans, Burn-out, ADHD, Dyslexie, zwangerschap, hormonale balans, depressie en de huid. Het is haar passie om mensen weer zichzelf te zien worden, waar gezondheid en geluk vanzelfsprekend zijn. Haar levensmotto: "Een mens is nooit uitgeleerd. Mens zijn is in ontwikkeling zijn." Dat past ze op zichzelf toe, maar ook iedere dag op haar cliënten.

Meer informatie over Kate en haar voetreflextherapiepraktijk in Haarlem lees je op www.reflextherapievoetspoor.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.