Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Bewust eten, leven & genieten.

Als orthomoleculair eetbuiencoach én ervaringsdeskundige weet Laura als geen ander wat jij nodig hebt om je eetbuien te overwinnen en daarmee je gezondheid en zelfvertrouwen een boost te geven.

Contact

Medisch bioloog en orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut.

Laura Nijman

8 geschreven artikelen

Laura Nijman is medisch bioloog, orthomoleculair natuurgeneeskundige therapeut en eetbuicoach.

Laura leert vrouwen hoe ze hun eetbuien kunnen overwinnen en hoe ze kunnen afrekenen met emotie-eten. Door haar achtergrond en kennis als orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut én als ervaringsdeskundige helpt zij vrouwen op zowel fysiek (wat gaat er lichamelijk mis?), mentaal (welke gewoontes en overtuigingen spelen een rol?), emotioneel (welke gevoelens worden er onderdrukt?) als op spiritueel vlak (wie wil je eigenlijk zijn?). Zodat zij zonder schuldgevoel kunnen genieten van eten, ze weer van zichzelf gaan houden en ze zich gelukkig en vrij voelen.

Meer informatie over Laura en haar praktijk vind je op www.nooitmeereetbuien.nl

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.