Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Neem alles in het leven met een schepje balans.

Lavinia's bedrijf is opgericht vanuit haar grote passie voor puur eten. Ze werkt als private chef in binnen- en buitenland, op retreats en is hormoontherapeut i.o. Het is haar missie om mensen bewust te maken van bepaalde eetpatronen, en hoe deze van invloed zijn op de gezondheid en de hormonale balans.

Contact

Private Chef & Hormoon-therapeut i.o.

Lavinia Frantzen

1 geschreven artikel

In 2018 heeft ze PCOS overwonnen en startte ze met de opleiding tot hormoon-therapeut. Na het afronden van haar opleiding wil ze vrouwen gaan begeleiden bij het vinden van de juiste hormoonbalans door het aanpassen van voeding & lifestyle.

Ze deelt haar tips, recepten en ervaringen op instagram; @laviniacooks.
Meer informatie over Lavinia vind je op haar website: www.laviniacooks.com.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.