Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Lead Your Life. Live Your Dreams

Leila Claassens is Leiderschap Consultant, Trainer & Mentor en zij heeft al honderden vrouwen uit Nederland en België geïnspireerd en begeleidt om de kracht, rust en controle in zichzelf terug te vinden, zodat ze weer regisseur worden van hun eigen leven. Ze organiseert masterclasses, events en trainingen voor vrouwen.

Contact

Leiderschap consultant, Trainer & Mentor.

Leila Claassens

3 geschreven artikelen

Het is haar droom om zoveel mogelijk vrouwen, die succesvol en ambitieus zijn maar op de ‘automatische piloot’ leven, zichzelf voorbij lopen of juist vastlopen in hun werk en leven, te helpen om het leven te gaan leven zoals het bedoeld is. Een leven waar zij hun EIGEN keuzes maken, authentiek zijn en de vrijheid en het plezier ervaren om écht te doen wat ze willen doen. En, daar volop van genieten.

Voor deze vrouwen heeft Leila verschillende inspirerende (online) masterclasses, trainingen en events georganiseerd, zodat deze drukbezette, hardwerkende vrouwen de vrijheid en het geluk ervaren waar ze recht op hebben.

Dus; geen concessies meer, ook voor jou niet. Doorbreek dat glazen plafond, neem volledig ownership over jouw leven en leef het leven dat jij wilt leven!

Meer informatie over Leila, haar diensten en haar passies (reizen, persoonlijke groei, haar bedrijf en Good Food) kun je vinden op haar website www.manifestyourdreamlife.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.