Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Let's live our natural potential.

Met een unieke combinatie van orthomoleculaire geneeskunde en transformatie-coaching begeleidt Liselore zelfbewuste en ondernemende vrouwen terug in hun element. Op mentaal, fysiek en emotioneel vlak. Ze geeft daarnaast lezingen en trainingen.

Contact

Orthomoleculair Life Coach

Liselore van Ekdom

1 geschreven artikel

Door te ontdekken hoe jij je levensenergie vanuit de verschillende elementen kan optimaliseren en integreren in jouw leven, ontstaat er een krachtige transformerende synergie. Dit stelt je in staat om jouw unieke, natuurlijke potentieel te (gaan) leven. In haar praktijk Your Elements werkt ze in 1-1 trajecten en ze geeft ook trainingen/ lezingen.

Meer informatie over Liselore en haar praktijk vind je op www.yourelements.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.