Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...

Manon Kerkhof is urogynaecoloog, met een bijzondere interesse in bekkenbodemgerelateerde klachten en hormonale klachten. In 2017 opende ze vrouwenkliniek Curilion in Haarlem, een expertisecentrum voor vrouwenzorg, waar zij integrale multidisciplinaire zorg levert.

Contact

urogynaecoloog

Manon Kerkhof

0 geschreven artikel

In haar zelfstandig medisch specialistisch behandelcentrum Curilion in Haarlem, ziet Manon Kerkhof dat bekkenbodemgerelateerde klachten als urineverlies, pijn bij het vrijen en verzakking heel veel voorkomen. Vrouwen denken vaak dat dit 'erbij hoort' na een bevalling. Niet waar! Door in een vroeg stadium bekkenbodemklachten te behandelen kunnen veel problemen op latere leeftijd voorkomen worden. Manon Kerkhof helpt vrouwen om na gebeurtenissen die veel impact hebben gehad, zoals bevallen en de overgang, het vertrouwen in zichzelf en hun lijf weer terug te vinden.

Door het schrijven van artikelen en het behandelen (met tijd, aandacht en haar expertise) van vrouwen in haar vrouwenkliniek wil ze het taboe dat nog steeds rust op bekkenbodemklachten en overgangsklachten graag door doorbreken.

Meer informatie over dr. Manon Kerkhof en Curilion vind je op www.curilion.nl.

Jij weet als geen ander wat goed voor je is!

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.