Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waar je zult leven.

Marieke is natuurvoedingskundige, orthomoleculair therapeut en epigenetisch therapeut (io). Ze deelt haar recepten en de prachtige plaatjes daarvan op instagram.

Contact

Orthomoleculair voedingstherapeut

Marieke Kok

3 geschreven artikelen

Marieke begeleidt, ondersteunt en adviseert vrouwen met concrete uitleg over het ‘hoe en waarom’ achter voeding, zodat ze weer lekker in hun vel komen te zitten. Ze is dol op koken en gezonde voeding. Na de opleiding ''De Natuurkeuken" aan De Groene Kookacademie is ze haar recepten gaan delen op instagram. Het resultaat is een mooi account met prachtige foodfoto's.

Meer informatie over Marieke vind je op haar website www.voedingspraktijkmariekekok.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.