Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Being natural is the closest I can get to being myself.

Tijdens Marije's opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste was er maar weinig aandacht voor de (meestal chemische) ingrediënten die in cosmetica en verzorgingsproducten verwerkt wordt. Je huid is je grootste orgaan en dat wat je op je huid smeert komt in je bloedbaan terecht. Ze startte daarom haar blog Based on Nature.

Contact

Schoonheidsspecialiste

Marije Dijkstra

2 geschreven artikelen

Marije is schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in natuurcosmetica. Het is haar missie om vrouwen te informeren over het belang van natuurlijke huidverzorgingsproducten en make-up. Dat wat je op je huid smeert, komt in je bloedbaan terecht. In je lichaam kunnen deze stoffen je organen belasten.
Chemische middelen in verzorgingsproducten als parabenen en aluminium zijn niet zo gezond voor je.
Gelukkig zijn er veel natuurlijke alternatieven die je met een gerust hart op je huid kunt smeren.

Op haar platform Based On Nature brengt ze haar passie voor natuurlijke huidverzorging, duurzaam leven, schrijven en fotograferen samen.

Meer informatie over Marije en haar blogs vind je op www.basedonnature.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.