Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Clean beauty zou de regel moeten zijn, niet de uitzondering.

Marlous van Meeuwen is founder van Skin District, een webshop en salon met een Clean Beauty Concept en een holistische aanpak. Alle producten waarmee ze werkt zijn non-toxic. Daarnaast kijkt Skin District niet alleen naar de huid van buitenaf, maar ook van binnenuit; een mooie huid is een gezonde huid. Die krijg je door de juiste behandeling te combineren met voeding en ontspanning.

Contact

Founder Skin District

Marlous van Meeuwen

3 geschreven artikelen

Alle merken waarmee Skin District werkt zijn natuurlijk en non-toxic. Ze worden persoonlijk gescreend en getest. Daardoor bevatten alle producten die Skin District aanbiedt alleen pure, hoogwaardige ingrediënten die echt iets voor je huid doen en zijn vanzelfsprekend vrij van onnodige en slechte stoffen zoals minerale olie, siliconen, synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen en andere schadelijke conserveringsmiddelen.

Skin District hanteert onder andere de volgende merken: Esse Probiotic Skincare, Lois Lee Pure Skinfood, Rock Your World, Witof Skincare, SMPL Skincare, Ere Perez, Inika Organics en Soapwalla.

Daarnaast kijkt Skin District niet alleen naar de huid an sich. Een mooie huid is namelijk een gezonde huid en die krijg je door haar de juiste behandeling te geven, van buitenaf, maar ook zeker van binnenuit met de juiste voeding en ontspanning.

Meer informatie over Marlous en Skin District vind je op www.skindistrict.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.