Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...

Martine is Darmtherapeute. Ze zorgt ervoor dat vrouwen met klachten zoals een opgeblazen buik, PDS, (voedings)intoleranties en weinig energie, gezondere darmen krijgen.

Contact

Darmtherapeute

Martine Trouw - Willems

6 geschreven artikelen

Darmen hebben nog maar weinig geheimen voor Martine. Met de juiste aanpassingen in voeding en leefstijl zorgt krijg je meer energie en een gezonde darmflora waardoor jij je goed en gezond voelt.

Martine is altijd met voeding bezig geweest. Na een stressvolle periode als puber vond ze haar heil in suiker. Martine ontwikkelde een eetstoornis (boulimia). Ze zocht hulp bij de huisarts, psychologen en haar familie, maar niemand kon haar echt goed helpen.

Na de geboorte van haar eerste kind kon ze zich nauwelijks staande houden. Ze was altijd moe en wist niet waar het door kwam. Ze bleef snoepen en ondertussen ging ze maar 2x per week naar het toilet. Toen ze het écht zat was om stiekem te snoepen terwijl haar kinderen dat niet mochten, kwam ze in actie.

Ze bezocht verschillende therapeuten om haar voedingspatroon te veranderen en er ging een wereld voor haar open. Een ontlastingsonderzoek liet zien dat haar darmflora verstoord was. Er was eindelijk duidelijkheid. En handvatten om die vermoeidheid en eeuwige buikpijn aan te pakken.

Al snel bepaalde haar buik niet meer hoe ze zich voelde. Martine besloot om zelf darmtherapeute, orthomoleculair therapeut, detox-coach en natuurvoedingsdeskundige te worden. Ze helpt nu andere vrouwen om van hun buikklachten en vermoeidheid af te komen.

Meer informatie over Martine lees je op www.an-apple-a-day.nl

Het zit niet tussen je oren. Het is geen vrouwendingetje. Je kunt echt veel doen om buikklachten aan te pakken en je darmen weer gezond te maken.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.