Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Gezondheid is je energiek voelen.

Merel is fysio,- en manueeltherapeut en orthomoleculair therapeut, gespecialiseerd in hormonen. Een fijn totaalpakket om volwassenen zich gezond en energiek te voelen en om kinderen gezond te laten opgroeien.

Contact

Orthomoleculair therapeut en hormoonspecialist

Merel van der Velden

2 geschreven artikelen

Merel was fysio,- en manueeltherapeut. Toen ze merkte dat haar spastische darm helemaal verdween na het aanpassen door voeding en haar mindset, is ze zich gaan richten op orthomoleculaire geneeskunde. Het is haar doel om volwassenen zich fit en in balans te laten voelen en kinderen zo gezond mogelijk te laten opgroeien.

Na vallen en opstaan vond ze zelf een goede modus tussen een actief leven en momenten van rust. Een balans tussen, werken, moeder zijn, sporten en af en toe even niks doen. Ze voelt zich nu energiek, fit en gezond en wil dat gevoel met je delen.

Meer informatie over Merel en haar praktijk vind je op https://www.orthophysics.nl/.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.