Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Bewustwording is winst, daar begint het mee.

Meta is Vitaliteitscoach. Het is haar missie om werkgevers en werknemers in het bedrijfsleven op een nuchtere en toegankelijke manier te inspireren om hun chronische stress, lage energieniveau en vage gezondheidsklachten aan te pakken. Ze doet daar door het geven van trainingen en 1 op 1-coaching.

Contact

Vitaliteitscoach

Meta Bloks

3 geschreven artikelen

Meta is enthousiast in het in beweging zetten van mensen naar de fijnste versie van zichzelf en een leven waar ze iedere dag met zin en energie voor uit bed willen springen. Ze wordt het meest blij als ze ziet dat haar klanten echt de stappen gaan zetten die nodig zijn om rust, balans en energie te hervinden.

Meer informatie over Meta en haar werk vind je op www.metavita.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.