Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Creëer een leven dat past bij jou.

Miranda is hypnotherapeut. Het is haar missie om je te laten inzien hoe je een leven creëert waarin geluk en balans centraal staan. Ze doet dit d.m.v. therapeutische hypnose sessies. Daarnaast is ze inspirator, beroepscoach, auteur bij o.a. Wendy Online en workshopleider.

Contact

Hypnotherapeut & Stress Counceler

Miranda Meiners

7 geschreven artikelen

Miranda begon haar praktijk in 2015, als coach gespecialiseerd in het verminderen van stress. In haar praktijk zag ze met name vrouwen die het gevoel hadden dat er meer uit het leven te halen is. Vrouwen die het gevoel hadden geleefd te worden, zonder echt te doen wat zij willen. Miranda merkte dat coaching een mooie methodiek is en ze leerde vrouwen hoe ze zich weer konden opladen als de batterij leeg was.

Maar, ondanks de succesvolle behandeling van haar cliënten, miste ze diepgang in het werken als coach. Hypnotherapie bracht daar verandering in. Tijdens een hypnose-sessie ga je via het onderbewuste direct op zoek naar de bron van je problemen. Op die manier is met hypnotherapie heel veel op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan: burn-out, angst, fobie, verslaving, dwanggedachten, gewichtsproblematiek, slaapstoornissen, trauma, depressie, onzekerheid, leerproblemen, ingesleten patronen, lage eigenwaarde, tics en perfectionisme. Maar ook in het geval van veel lichamelijke klachten kan het uitkomst bieden, zoals bij allergieën, Prikkelbare Darm Syndroom, migraine, zwak immuunsysteem, chronische pijn en oorsuizen. Ook de reguliere zorg maakt steeds vaker gebruik van hypnotherapie. Miranda ziet wekelijks mensen in haar praktijk die zijn doorverwezen door hun huisarts, of behandelend arts in het ziekenhuis.

Door het samenvoegen van coaching en hypnotherapie ziet Miranda een hoog slagingspercentage in haar praktijk; meer dan 94%!

Meer informatie over Miranda en haar werk vind je op www.empower.coach.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.