Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Gezond eten kan ook héél lekker zijn.

Mirel is Personal Trainer, geeft groepslessen op de sportschool en is bezig met de opleiding Voedingspecialist/ Gewichtsconsulent. Ze wil mensen inspireren om bewuster te gaan eten en laat graag zien dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. Op instagram post ze prachtige plaatjes van de gezonde recepten die ze maakt.

Contact

Personal Trainer & Voedingspecialist i.o.

Mirel Bosma

3 geschreven artikelen

Al vanaf haar 11e is Mirel een fanatiek sporter. Het was voor haar dan ook een logische keuze om van sport haar werk te maken. Ze is Personal Trainer, geeft groepslessen XCORE, CrossCore en LXR en doet de coördinatie van groepslessen op de sportschool waar ze werkt. Daarnaast wil ze mensen graag bewust maken van gezond eten en laten zien dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. Ze volgt de opleiding Voedingsspecialist/ Gewichtsconsulent en post op instagram de mooiste plaatjes van de gezondere baksels die ze maakt.

Alles draait om energie. Mirel combineert voeding en sport om de juiste balans weer terug te vinden.

Meer informatie over Mirel en haar recepten vind je op www.m-licious.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.