Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
It all starts in your mind.

Monique werkt als PMA coach en helpt ambitieuze vrouwen om minder stress te ervaren, zodat ze meer rust en plezier in hun leven krijgen. Dit doet zij door middel van online 1-op-1 coach sessies.

Contact

PMA Coach

Monique Vekemans

1 geschreven artikel

Monique vertelt: "Ik spreek vaak ambitieuze vrouwen die veel en hard werken. Ze willen het beste uit zichzelf halen, zowel op hun werk als thuis. Ze ‘moeten’ veel van zichzelf, hebben het altijd druk en slapen vaak slecht. Hierdoor voelen ze zich moe en reageren ze vaak anders op hun kinderen dan ze zouden willen.

Het is mijn ambitie om ervoor te zorgen dat deze vrouwen meer rust krijgen, zodat ze een relaxtere moeder zijn en meer kunnen genieten van hun leven. Dat doe ik door ze te coachen met behulp van Progressive Mental Alignment. PMA is een methode om inzicht te krijgen in waar je gevoelens en gedrag vandaan komen en dit vervolgens te transformeren zodat je er geen last meer van hebt. Het werkt snel en de resultaten zijn blijvend, zonder kans op terugval.

Vrouwen die ik gecoacht heb geven aan dat ze zich relaxter, energieker en vrolijker voelen. Wil je meer weten? Kijk dan op www.mindmakeover.nl. Hier plan je ook heel eenvoudig een gratis kennismakingsgesprek."

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.