Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Your body and mind need real rest and meditation is a perfect tool for that.

Rachel is Yoga Nidra Meditatiecoach. Dit is een bijzondere vorm van een geleide meditatie waarbij je in een staat komt tussen wakker zijn en slapen. Een sessie van een half uur staat gelijk aan 1-4 slaap!

Contact

Meditatiecoach

Rachel Peeters

3 geschreven artikelen

Rachel is meditatiecoach. Ze is vastbesloten om meditatie van haar zweverige imago af te helpen zodat vrouwen het in kunnen zetten als de tool waarvoor het bedoeld is; een tool om meer rust, minder stress en meer energie in hun leven te brengen. In te zetten op ieder moment dat het nodig is.

Ze richt zich op Yoga Nidra Meditatie. Een bijzondere vorm van een geleide meditatie waarbij je in een staat komt tussen wakker zijn en slapen. Een staat waarbij gedachten en stress wegvallen en je een diep gevoel van ontspanning ervaart. Een sessie van een half uur staat gelijk aan 1 - 4 uur slaap.

Rachel heeft een online programma ontwikkeld waarbij zij vrouwen helpt om meditatie te integreren in hun leven. Zodat mediteren net zo normaal en makkelijk vol te houden wordt als sporten en gezond eten. Meer informatie vind je op www.tribebabes.com Je kunt Rachel ook volgen via instagram: @rach_peeters.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.