Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Iedereen kan een healthy en happy lifestyle leven.

Romana is orthomoleculair health & lifestylecoach en expert op het gebied van afvallen en detoxen. Ze begeleidt vrouwen naar een gezonde lifestyle, zodat ze weer fit, slank en energie in het leven staan.

Contact

Orthomoleculair therapeut & DetoxQueen

Romana Switzer

1 geschreven artikel

Op haar 19e woog Romana zelf 100kg en ze voelde zich vreselijk. Niet fit, moe en ze schaamde zich. De knop ging om en ze viel meer dan 40 kilo af. Van maat 52 naar maat 36. Ze voelde zich niet alleen lekker in haar vel, ook haar passie voor een gezonde leefstijl was geboren.

Vanuit de orthomoleculaire geneeskunde kijkt ze naar de invloed die voeding en leefstijl op het lichaam hebben. Door verkeerde voeding kunnen verschillende processen in het lichaam verstoord raken, waardoor klachten ontstaan. Met de juiste aanpak, de juiste voeding, kunnen die klachten verholpen worden. Romana is ervan overtuigd dat met een beetje hulp iedereen een healthy en happy leven kan leven. Als zij het kan, kan jij het ook!

Romana heeft zich gespecialiseerd in detoxkuren. Door haar jarenlange ervaring met verschillende kuren weet ze precies welke vorm van detoxificatie het beste bij iemand past.

Meer informatie over Romana vind je op www.romanaswitzer.nl. Op instagram @romanaswitzer.nl deelt ze tips en tricks, recepten en geeft ze je een kijkje in haar healthy lifestyle.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.