Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
De overgang is niet het einde van je vrouwenleven.

Sandra is trainer Hormoonfactor, gespecialiseerd in de overgang. Zij heeft inmiddels 10 jaar ervaring opgebouwd over de onderwerpen hormonen, voeding, beweging, stressmanagement en leefstijl. De afgelopen jaren heeft ze zich gespecialiseerd in de overgang.

Contact

Overgangscoach

Sandra van Leeuwen

1 geschreven artikel

Sandra gelooft dat de overgang niet het einde van een vrouwenleven is, maar slechts het einde van de vruchtbare jaren. Nu is hét moment om 1 van de belangrijkste fases in een vrouwenleven uit de taboesferen te halen en in het licht te zetten. Het is het moment voor het opmaken van de balans midden in je leven en voor verdere verdieping te gaan. De kracht die van binnenuit vrijkomt in deze belangrijke jaren van je leven is goed in te zetten voor verdere (persoonlijke) ontwikkeling en het ontdekken en verder ontplooien van (nieuwe) talenten.

Vanuit haar praktijk in Weesp coacht zij vrouwen 1 op 1 naar een gezonde leefstijl in de overgangsjaren, geeft ze workshops met als thema 'Hoe overleef ik mezelf tijdens de overgang?' en verzorgt ze retreats in Nederland.

Sandra informeert, inspireert en enthousiasmeert vrouwen over de overgang en laat voorgoed het taboe over dit onderwerp achter zich. Juist vanaf 40 jaar staan wij, vrouwen, volop in het leven en willen wij ons nog steeds fit, blij en op en top vrouw voelen in een gezond lichaam. Door goed voorbereid deze fase van jouw leven in te gaan, zorg je niet alleen voor fijne overgangsjaren, maar ook voor een gezond leven na de menopauze.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.