Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
"Niet het wegnemen van de intense emoties, maar het leren omarmen ervan maakt dat vrouwen groeien."

Met haar bedrijf PSY.MOON helpt Simone als Psycholoog en Newborn Mom Coach op een toegankelijke manier nieuwe moeders balans (her)vinden tijdens of na de zwangerschap. Het is haar passie en missie om taboes omtrent zwangerschap en het moederschap bespreekbaar te maken.

Contact

Psycholoog en Newborn Mom Coach

Simone Scherpenzeel

5 geschreven artikelen

Simone is moeder van Kiki (2018), bonusmoeder van Sem (2010) en zwanger. Ze omschrijft zichzelf als pretty sensitive! Gevoelig voor sfeer, voor de emoties en stemmingen van anderen. Het was voor haar de reden om psychologie te gaan studeren aan de VU Amsterdam.

Zwanger zijn en het moederschap hebben haar veel meer bewust gemaakt van wie ze is en wat ze wil. Daaruit ontstond haar bedrijf PSY.MOON, waarin haar beroep en naam letterlijk samenkomen.

Simone helpt (hoog)gevoelige, zelfbewuste vrouwen. Vrouwen die zwanger zijn, of net moeder zijn geworden en op zoek zijn naar meer balans in hun leven.
Als je net moeder bent geworden krijg je vaak te maken met intense emoties als angst, onzekerheid en vermoeidheid. Je kunt dan de neiging hebben om je gevoelens, voor het gemak, maar even weg te stoppen. Dat is niet de oplossing ;).

Simone helpt je om je weer de powervrouw te voelen die je bent. Dat doet ze door haar kennis als psycholoog, haar gevoeligheid en eigen ervaring als moeder te combineren. Ze biedt praktische tools voor meer rust, meer energie, loslaten van dat wat niet werkt, en meer durven te vertrouwen op je gevoel.

Meer informatie over Simone vind je op www.psymoon.com.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.