Online women's health magazine

Online women's health magazine

Loading...
Breng je leven in beweging.

Tamara van der Heiden is doorbraakcoach op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Met haar bedrijf Move by Tamara geeft ze trainingen die mensen in staat stelt om destructieve beweegpatronen te doorbreken en los te komen van fysieke klachten. In haar 1 op 1 - sessies begeleidt ze je hoe om te gaan met gedachten en emoties.

Contact

Doorbraakcoach

Tamara van der Heiden

1 geschreven artikel

Move by Tamara biedt een complete aanpak op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Persoonlijke ervaringen hebben Tamara geleerd dat fysieke klachten een emotionele of een mentale oorzaak kunnen hebben. Er ging een nieuwe wereld voor haar open en het motiveerde haar om zich te verdiepen in psychologie en emotionele therapie.

Tamara gelooft dat je jezelf echt leert kennen als je durft te kijken naar wat er onder de oppervlakte verscholen ligt. Dit proces vergt moed en is niet altijd prettig, maar is wel de deur naar oneindige kracht en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen. Via instagram, haar website en nieuwsbrief deelt Tamara haar persoonlijke reis, haar kennis en handvatten om je leven in beweging te brengen.

Meer informatie over Tamara en haar werk vind je op www.movebytamara.nl.

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.