Online women's health magazine

Online women's health magazine

Nieuws

14 mrt. 2020 om 08:30

Corona de baas: boost je weerstand!

Loading...
Gebruik supplementen.
  • Een hoge dosis vitamine C helpt om je weerstand te versterken.
  • Gebruik extra zink en selenium.
  • Verhoog je inname van vitamine D3.
  • Een goede omega 3 is onmisbaar voor een goede weerstand en vermindert ontstekingsreacties. Gebruik een zuivere, vloeibare en hooggedoseerde olie. (pb voor meer info).
Eet gezond en vermijd suiker.

Eet dagelijks 500 gram groenten. Eet fruit, noten, zaden, gezonde vetten als roomboter, avocado, kokosolie en olijfolie en drink veel water. Gebruik liever geen melkproducten. Ze zijn slijmvormend en belastend voor je immuunsysteem. Vermijd ook suiker. Vanaf het moment dat je suiker in je mond stopt is je immuunsysteem nog zeker vier uur bezig om te herstellen.

Minder stress.

Stress onderdrukt je immuunsysteem. Zorg ervoor dat je na stressvolle momenten altijd ontspant.

Sociaal contact (desnoods via telefoon of facetime).

Contact met anderen zorgt ervoor dat je je goed voelt en dat is goed voor je weerstand. Als dat even niet face 2 face lukt, bel dan je vriendin, FaceTime met familie, maak contact. En, Welke mensen om je heen zou je kunnen helpen? Ga eens na of er in je straat oudere mensen wonen die misschien niet meer de deur uit durven te gaan die je kunt helpen om hun hondje uit te laten, boodschappen te halen, of een brief te posten.

Slaap voldoende.

Uit Amerikaans onderzoek is gebleken dat je immuunsysteem verstoord raakt als je te weinig slaapt. Zelfs een uur minder slapen dan je nodig hebt vergroot de kans om ziek te worden. Ga vroeg je bed in en sta elke dag op dezelfde tijd op. Kijk vanaf twee uur voordat je naar bed gaat liever niet meer op je telefoon, tv, of laptop. Het blauwe licht verstoort de aanmaak van melatonine, waardoor je minder goed tot rust komt als je slaapt.

Laat je niet gek maken, zorg voor je gezondheid en boost je immuunsysteem. We wensen je een gezond weekend. :)

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.